Cătălin Marin, alias Vandamme, vrea să devină antrenor de fotbal

• „Poate voi antrena echipa naţională!”


catalin marinCătălin Marin
, interpretul lui Vandamme din serialul Trăsniţii”, are o pasiune de o viaţă. Nu este vorba de actorie, ci de fotbal, un sport pe care îl practică din copilărie. Deşi unele probleme medicale l-au împiedicat să-şi continue cariera sportivă, pasiunea pentru fotbal nu a dispărut, iar acum Cătălin urmează cursurile Şcolii de Antrenori FRF, sperând să poată profesa după ce obţine carnetul de antrenor şi licenţa UEFA B.

„Având în vedere că am început să joc fotbal la 6 ani, pot spune că m-am născut cu această pasiune. Din păcate, la vârsta de 22 de ani am fost nevoit să renunţ, din cauza unor probleme la genunchi şi la ligamentele de la gleznă”, povesteşte actorul.


“Când aveam 22 de ani, fotbalul înseamna totul catalin marin, grig chiroiu, bogdan dumitrescu si colegii de platoupentru mine, pentru că nu ştiam să fac nimic altceva. Acum privesc totul mult mai relaxat şi încerc să-mi fac o părere cât mai corectă despre acest sport. Sper ca pe viitor, noi, cei care terminăm această şcoală, să putem schimba în bine fotbalul românesc”.


catalin marin, cu fiul sau, cristian catalinÎn prezent, Cătălin joacă fotbal cu colegii de la “Trăsniţii”, iar fiul său îi calcă pe urme. “Cristian are 20 de ani şi, la fel ca mine, a început fotbalul la 6 ani. Are abilităţi tehnice şi fizice bune. Moştenire de la tata!”


Fanii serialului de la Prima TV nu au însă motive de îngrijorare, pentru că „Vandamme” nu are de gând să părăsească scena. „Deocamdată rămânem la actorie! Pentru a deveni antrenor mai sunt multe de învăţat. Voi începe de jos, de la grupele de copii şi juniori. Poate cine ştie, voi ajunge să antrenez echipa naţională!”


Pe Cătălin Marin îl puteţi urmări la “Trăsniţii” în fiecare zi, de luni până vineri, la ora 20.00, numai la Prima TV!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.