Cătălin Radu Tănase a înscris-o pe Carina la cursuri de înot

Corespondentul Ştirilor Pro Tv, Cătălin Radu Tănase, nu ratează nici un moment în care să o înveţe pe Carina, fetiţa lui, sporturi noi.

Am plecat la mare imediat după serbarea de sfârşit de ani a grupei mari. Pentru că nu ştia să înoate, am înscris-o la o piscină din Mamaia, la cursuri, şi într-o săptămână a învăţat să se descurce”, a povestit Cătălin, care a recunoscut că a fost nevoit să facă ceva sacrificii pentru a-şi convinge pitica să stea cât mai mult în piscină.

E adevărat că, la început, a fost mai uşor de convins să se scufunde de dragul fotografiilor subacvatice pe care i le-am făcut. Numai eu ştiu câtă apă din piscină am înghiţit, stând cu aparatul în mână pe fundul bazinului. Bine că nu m-au pus cei de la hotel să plătesc litrii de apă băuţi”, a mărturisit Cătălin, foarte amuzat de cele întâmplate în vacanţă.

Pentru Carina, aventurile nu s-au terminat aici, deoarece tatăl ei ţine morţiş să o distreze cât se poate de bine.

M-am gândit că dacă la doi ani şi jumătate am urcat-o într-un avion uşor, am zburat împreună şi i-a plăcut atât de mult, la cinci ani putem să ieşim pe mare. Am fost invitaţi de un prieten care are iaht, iar în larg am renunţat la motor şi am navigat cu pânze. Carina s-a distrat suflând în fluierul vestei de salvare, iar eu mi-am umplut capul de cucuie lovindu-mă de ghiul iahtului îfn timp ce ajutam la întinderea pânzelor”, a povestit corespondentul Ştirilor Pro Tv.

După vacanţa la mare, Carina şi-a vizitat şi bunicii, la munte, de unde i-a spus tatălui său, prin telefon, că nu dă bani pe laptele pe care îl procură de la vecinii care au o vacă, pentru că acolo nu e magazin şi deci nu trebuie bani.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.