Când va fi difuzată ultima ediţie „The Tonight Show” cu Jay Leno

Ultima ediţie a emisiunii „The Tonight Show” găzduită de Jay Leno va fi difuzată pe 6 februarie 2014, celebrul realizator TV urmând să fie înlocuit cu Jimmy Fallon, a anunţat reţeaua de televiziune americana NBC, citata de Mediafax.

image

Informaţia a fost făcută publică la peste o săptămână după ce preşedintele NBC Entertainment, Bob Greenblatt, a sugerat că Leno va părăsi emisiunea în februarie, în timpul unei conferinţe organizate de Television Critics Association. Acesta a spus că Jocurile Olimpice din 2014 (7 – 23 februarie) constituie o bună platformă de promovare, acoperirea acestui eveniment oferindu-i lui Jimmy Fallon şanse de succes. Din acest motiv, ultima emisiune găzduită de Jay Leno va fi difuzată cu o zi înainte de debutul Jocurilor Olimpice din 2014, informează hollywoodreporter.com.

În aprilie, reţeaua de televiziune americană NBC a anunţat că Jimmy Fallon va găzdui emisiunea „The Tonight Show” din primăvara anului 2014. Contractul de prezentator al lui Jay Leno expiră în septembrie 2014, însă acest lucru nu înseamnă că vedeta TV va părăsi televiziunea NBC. Greenblatt a sugerat recent că nu va renunţa total la serviciile lui Leno, fără a oferi însă alte detalii.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.