Brad Pitt se lupta iar cu limba franceza

Desi in trecut Brad Pitt a mai avut initiativa de a invata o alta limba decat cea materna si nu a reusit, de data aceasta este foarte hotarat sa stapaneasca franceza, limba pe care o cunosc multi dintre membrii numeroasei sale familii. Actorul se teme ca „va ramane la coada clasei”, pentru ca atat Angelina, cat si cei mai multi dintre copiii sai sai vorbesc limbi straine.

“Sunt foarte frustrat atunci cand calatoresc in alte tari si nu pot conversa cu oamenii de-acolo in limba lor”, a declarat Brad Pitt pentru Hollywood Reporter.

Mi-ar placea ca toti copiii mei sa aiba inclinatia aceasta catre limbile straine, pentru ca, acolo unde am crescut eu, lucrul asta nu avea mare importanta. Problema e ca, in timp, se-nchid sinapsele si e mult mai greu sa inveti o limba straina”, mai spune Brad.

Actorul recunoaste ca o admira pe Angelina pentru ca reuseste sa spuna intotdeauna lucrul potrivit la momentul potrivit si sa se faca inteleasa exact. “Eu nu reusesc intotdeauna sa explic ceea ce gandesc de fapt. Am vocabularul unui pusti de 13 ani educat in scoala publica”, mai spune acesta.
Telespectatorii Pro Cinema il pot vedea pe Brad Pitt luni, 6 februarie, in Filmul de 10 – “Interviu cu un vampir”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.