Bogdan Naumovici, cu motorul pe ulitele din Las Fierbinti

Joi, 25 octombrie, de la 20.30, la ProTv si de la orea 10.00, in avans pe voyo.ro, pe ulitele oraselului “Las Fierbinti” vor rasuna motoarele  turate ale biker-ului Zeus, nimeni altul decit Bogdan Naumovici.

Zeus este un rocker dezinhibat si fara prejudecati, care fumeaza iarba ca si cum asta n-ar fi mare lucru si care pune la cale o escrocherie din care sa-i iasa niste bani frumosi, dar mai ales nemunciti. Cei vizati vor fi parintii Manuelei (Alina Chivulescu), care, fara sa-si dea seama cind si cum, vor ramine fara banii de la nunta fiicei lor cu primarul Vasile (Gigi Ifrim). Cei doi isi vor vinde apartamentul si cu banii cistigati vor cumpara… motoare pentru Zeus si gasca lui.

Ispravile lui Zeus nu se vor opri aici, iar puterea sa de a convinge oamenii sa faca lucruri nesabuite va merge pina-ntr-acolo, incit il va determina pe primarul Vasile sa fumeze iarba. Cum se va manifesta Vasile si ce va face, telespectatorii vor vedea joi, 20.30, intr-un nou episod din serialul “Las Fierbinti”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.