Boa constrictor. A murit sugrumat de propriul animal

boa constrictor

Un bărbat din Pennsylvania, SUA, sugrumat de un Boa constrictor, animalul său de companie, înainte ca poliția să-l ucidă, a murit la spital.

Elliot Senseman, de 27 de ani, din Upper Macungie Township, a murit la Spitalul Lehigh Valley din Cedar Crest, din cauza unor leziuni cerebrale apărute prin asfixiere, potrivit USA Today.

„Un șarpe din specia Boa Constrictor, de peste 5 metri lungime, s-a încolăcit în jurul gâtului lui Senseman, provocând astfel leziuni anoxice ale creierului (lipsa totală de oxigen în creier)”, a precizat biroul de medicină legală.

Poliția a precizat pentru presa locală că șarpele era animalul de companie al bărbatului și că în casă au fost găsite alte câteva terarii pentru șerpi.

Ofițerii de la Departamentul de Poliție din Upper Macungie Township au fost solicitați să se deplaseze la locuința lui Elliot Senseman. L-au găsit pe acesta cu șarpele înfășurat în jurul gâtului, inconștient.

Unul din ofițeri a împușcat șarpele în cap, pentru că reptila nu avea nicio intenție să-și elibereze stăpânul.

Poliția a precizat că focul de armă a fost tras în momentul în care capul reptilei era la distanță de corpul lui Senseman.

Șarpele nu a murit imediat, dar polițiștii au putut să-l elibereze pe Senseman, care a fost dus la spital. Anchetatorii nu cunosc circumstanțele atacului, pentru că nu există martori.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.