B1 TV s-a detaşat net, joi seară, de posturile concurente Realitatea TV şi România TV

B1 TV a înregistrat, joi seară, în intervalul orar 19.00 – 24.00, o audienţă mai mare decât a concurenţilor Realitatea TV şi România TV, potrivit datelor furnizate de Kantar Media.

Media cotei de piață obținută de emisiunile difuzate de B1 TV între orele amintite – “Aktualitatea B1 cu Andrei Bădin”, “Sub semnul întrebării cu Robert Turcescu”, “Ultimul cuvânt cu Nelu Barbu şi Ion Cristoiu” și “Lumea lui Banciu cu Radu Banciu” – a fost de 2.8%, devansând posturile Realitatea TV (2.0% market share) și România TV (1.8% cotă de piață).

Robert Turcescu şi Andrei Bădin au tratat cazul acuzaţiilor de plagiat care i se aduc ministrului Educaţiei, Ioan Mang şi, cu acest subiect de foarte mare actualitate, au obţinut audienţe demne de luat în seamă.
Astfel, „Sub semnul întrebării cu Robert Turcescu” a realizat, joi seară, un share mediu de 2.7%, timp în care audiența înregistrată, pe același interval, de Realitatea TV şi România TV a fost identică – 1.9%.
Emisiunea „Aktualitatea B1 cu Andrei Bădin” s-a clasat, de asemenea, peste cele două posturi rivale. B1 TV a înregistrat o cotă medie de piaţă de 2.4%, Realitatea TV 1.3%, iar România TV 0.9%.
Și “Lumea lui Banciu” s-a detaşat de cele două posturi de ştiri concurente, cu o audienţă de 4.3%, mult superioară celei a Realităţii TV – 2.5% şi a canalului România TV – 1.1%.

Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.