B1 TV câştigă în faţa Antenei 3 şi a Realităţii TV cu emisiunea lui Robert Turcescu

Ediţia de marţi seară a emisiunii “Sub semnul întrebării”, moderată de Robert Turcescu pe B1 TV, a fost lider detaşat pe nişa televiziunilor de ştiri, înregistrând pe targetul comercial 18 – 49 de ani, din mediul urban, o cotă medie de piaţă de 2.3%, în timp ce Realitatea TV obţinea, pe acelaşi interval orar (20.00 – 22.00), o medie de 1.7%, iar Antena 3, 1.5%.

Vasile Blaga a fost aseară invitatul special al lui Ion Cristoiu la “Ultimul cuvânt”. Discuţiile privitoare la numirea sa în fruntea Senatului şi cele despre remanierea guvernamentală au situat B1 TV pe locul doi în rândul televiziunilor de ştiri pe targetul All Urban, cu o medie de share de 2.7%, în faţa Realităţii TV care obţinea 2.4%.

Pe segmentul de public 18 – 49 de ani, şi Ştirile B1 TV ale orei 00.00 au devansat emisiunea informativă difuzată pe Realitatea TV, obţinând o medie de share de 2.3%, timp în care Realitatea TV înregistra o cotă de piaţă de 2.2%.

Astfel, postul de ştiri B1 TV s-a clasat ieri pe locul doi în prime time (19.00-23.00) în rândul televiziunilor de ştiri, pe publicul comercial 18 – 49 de ani, cu o medie de share de 1.8%.

Sursa datelor : GFK Romania, copyright ARMA Data SRL

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.