Alexandru Constantin traieste visul american la Bucuresti

S-au împlinit 5 ani de cînd s-a mutat în Bucureşti şi, pentru prima dată, Alexandru Constantin îşi deschide sufletul şi povesteste cum a ajuns să fie astăzi unul dintre prezentatorii cunoscuti de televiziune. Işi aminteşte cu drag de anul în care a părăsit oraşul natal şi a lăsat în urmă perioada copilăriei.

“Mi-am amintit zilele acestea că au trecut aproape 5 ani de cand mi-am făcut bagajul şi am plecat din sanul familiei. Imi amintesc şi acum că părinţii mei nu prea au fost de acord să mă lase să vin în Bucureşti dar, pana la urmă, i-am convins că, o dată cu mutarea în Capitală, aş avea mai multe posibilităţi de a-mi îndeplini visul.

În clasa a 12-a, toată povestea cu mutarea în Bucureşti aproape că se transformase în obsesie. Aveam un calendar făcut pe o foaie A3, acolo unde erau scrise toate zilele din ultimul an de liceu. În fiecare dimineaţă tăiam cîte una. Ziua de 19 iulie era încercuită, pentru că în acea zi intenţionam să mă mut. Eram un copil atunci şi aveam impresia că, dacă voi ajunge în Capitală, toate uşile vor fi deschise şi îmi va fi uşor să lucrez în televiziune. Am întîlnit multe obstacole dar, cu ambiţie şi multă muncă, orice este posibil. Pot spune că am avut parte şi de noroc. Concluzia finală după aceşti 5 ani ar fi că, într-o oarecare măsură am trăit, la o scară mai mică, visul american”, marturiseste Alexandru.

Alexandru Constantinprezinta Focus Monden, alaturi de Andreea Fried, in fiecare marti si joi, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.