„ApropoTv” analizează obsesiile moderne

• Duminică, 1 aprilie, de la 13.05, la ProTv şi pe voyo.ro

Oglindă, oglinjoară, cine are peste 30 de ani în ţară? Mai nimeni, şi asta pentru că vremurile moderne deţin ustensile de înfrumuseţare imbatabile: ace, botox, bisturiu şi silicon. Duminică, 1 aprilie, ApropoTv lasă păcăleala deoparte şi tranşează, cu delicateţe, desigur, temerile moderne ale oamenilor. Îmbătrânirea pare a fi cap de afiş, sau cel puţin asta relevă puhoiul de operaţii estetice.

Contrar opiniei potrivit căreia doamnele sunt cele care monopolizează oglinda, există destui reprezentanţi ai sexului tare care, fie îşi vopsesc părul, doar-doar nu o ieşi la iveală vârsta ascunsă-n buletin, fie apelează la liposucţie atunci când silueta ideală o cere. Femeile, pe de altă parte, sunt mai speriate de riduri decât conturile bărbaţilor în perioada reducerilor şi apelează la botox până-ntr-acolo de ajung să nu mai aibă nici o expresie facială. Tot doamnele refuză să-şi alăpteze copiii de teamă că li se vor lăsa sânii şi e puţin probabil ca ceva, curând, să detroneze celulita din rangul de cel mai detestat duşman.

Cum pe lângă defecte mai există şi Oameni. Destine. Împliniri, este rândul lui Silviu Prigoană să-i delecteze pe telespectatorii ApropoTv.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.