Antena 1 da startul preselecţiilor pentru show-ul “Ham Talent”

 

BestPet_CastingAdresa_comp

In aceasta toamna, Antena 1 caută animale de companie care să ia piuitul oricărui telespectator care va privi noul show realizat de postul de televiziune din Băneasa. “Ham Talent” este unicul talent show dedicat necuvantatoarelor, un show in care povestile si emotia sunt aduse in fata publicului de cele mai neasteptate vietuitoare.

Oricine merită o șansă la celebritate, fie că este patruped sau înaripat, blând sau fioros, cu blană sau pene. Cei care și-au înnebunit deja prietenii cu poveștile despre cât este de grozav e animalul lor de companie sunt asteptati la preselectii. Echipa de productie va ajunge in intreaga tara in cautarea animalelor care uimesc prin aptitudinile lor, prin infatisare sau prin povesti.

Preselectiile “Ham Talent” vor avea loc la Timisoara pe 27 iunie, la Oradea pe 3 iulie, la Cluj pe 5 iulie, la Iasi pe 1 august si la Bucuresti pe 8 august. Iubitorii de animale care nu au nici un dubiu că alături de animalul preferat fac un show de moare capra vecinului nu trebuie să rateze sansa de a-si transforma prietenul necuvantator intr-un star si de a castiga premiul de 20.000 de euro.

Inscrierile se fac si pe casting.a1.ro/petshow sau la numărul de telefon 0741.838.419. În cea mai haioasă competiție a necuvântătoarelor se poate strecura orice animal, aptitudini deosebite să aibă sau o poveste căreia i s-a dus buhul, indiferent dacă latră, miaună, guiță, sâsâie sau măcăne.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.