Andrew Lloyd Webber s-a oferit să se vaccineze anti-Covid

Andrew Lloyd Webber

Compozitorul Andrew Lloyd Webber, în vârstă de 72 de ani, s-a oferit să experimenteze vaccinul anti-Covid dezvoltat de Universitatea din Oxford.

Artistul spune că va face orice pentru a demonstra că teatrele, actorii şi muzicienii se pot întoarce la lucru. El a scris pe Facebook: „Tocmai am încheiat vaccinul experimental Oxford Covid-19. Voi face orice pentru a arăta că teatrele se pot redeschide în siguranţă”.

El a scris pe Twitter cu o zi înainte că este „încântat că va fi vaccinat, în cadrul testelor pentru vaccinul Oxford Covid-19”.

Mesajul lui Webber vine după ce producătorul său, Cameron Mackintosh, a confirmat că producţia „Fantoma de la Operă” nu se mai joacă în West End, după 34 de ani, din cauza problemelor financiare cauzate de pandemia de coronavirus.

Vaccinul pentru Covid-19 al Universităţii Oxford ar putea fi disponibil de la sfârşitul anului 2020, dar nu este o certitudine, a declarat marţi principalul dezvoltator al vaccinului, Sarah Gilbert.

Vaccinul experimental, care a fost licenţiat către compania farmaceutică britanică AstraZeneca, a provocat un răspuns imunitar în studiile clinice preliminare, potrivit datelor publicate luni, care susţin speranţele că acesta va putea fi utilizat de la sfârşitul anului 2020.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.