Andrei Gheorghe revine la dragostea dintâi

Andrei Gheorghe revine la dragostea dintai (1)Vocea pe care toți românii o știu de la radio – Andrei Gheorghe – revine în difuzoare! Muzica mai jos, vorbele mai tare! Vocea incofundabilă a lui Andrei Gheorghe va fi din nou prezentă în difuzoarele radiourilor din 15 septembrie, între orele 6.30 și 10.00.

„Revin la postul care m-a consacrat, mă simt ca și cum m-aș întoarce acasă după o lungă călătorie. Și unde e cel mai plăcut loc, dacă nu acasă? Consider că fără radio ar fi prea liniște în lume. Pentru mine radioul este modalitatea de a interacționa cel mai ușor cu o masă cât mai Andrei_Gheorghe_in 1996 la PRO FMmare de oameni, având în vedere că radioul este omniprezent în viața cotidiană”, a declarat Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe a debutat la ProFM în 1996 cu celebrul talk show-ul Midnight Killer, producție care a stabilit un record la nivel național: o emisie live de 24 de ore. Anul următor, mai exact pe data de 12 august 1997, a fost lansată emisiunea 13-14 cu Andrei,  primul și cel mai longeviv talk show din rândul posturilor de radio comerciale.

Andrei Gheorghe va realiza o emisiune fresh, un produs unic pe piața radiourilor din România.

Greeg și Onuc rămân în echipa ProFM, Greeg făcând parte din echipa emisiunii matinale, iar Onuc rămâne gazda emisiunii de weekend Top 30 Airplay.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.