Andreea Mantea, momente de groază la Burlăciţa

Burlacita (3)Cel mai incintant reality show al momentului, difuzat în fiecare joi seara, a părăsit Las Vegas-ul şi s-a mutat în Los Angeles. Acolo, concurenţii vor continua să aibă parte de întâlniri incendiare, romantice, dar şi pline de adrenalină.

În ediţia de joi seara, Andreea a trecut prin grele încercări. După ce l-a readus în show pe Valentin, pretendentul său pe care l-a eliminat săptămâna trecută, burlăciţa s-a văzut nevoită să-l elimine din nou, din cauza unui mesaj jignitor la adresa ei pe care concurentul i l-a trimis prezentatorului Bogdan Vlădău: „Nu pot să cred că m-am înşelat atât de tare în privinţa lui Valentin. A avut o atitudine total nepotrivită pentru mine, m-a jignit fără niciun motiv”, declară burlăciţa.

Andreea a avut parte şi de alte momente de groază atunci când a mers la întâlnire cu Tiberiu, în parcul de distracţii. Cei doi au vizitat Casa Groazei şi au trăit spaime la care nu s-ar fi gândit: „La început mi-a fost teamă şi m-am speriat îngrozitor de tare, dar apoi mi-am dat seama că nu mi se poate întampla nimic. Tiberiu mi-a dat încredere şi m-a făcut să-mi dau seama că este un simplu joc”, povesteşte Andreea. Cum va decurge situaţia în casa băieţilor, dar şi ce alte date-uri inedite mai pregăteşte Andreea, rămâne de văzut la „Burlăciţa” joia viitoare, de la 20.30, la Antena 1.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.