Andreea Bălan are blog pe zutv.ro: Sunt om înainte de a fi păpușa care zâmbește mereu

 

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_020714_TCDU 6_0874Andreea Bălan are, începând cu 1 decembrie, blog pe zutv.ro. După mulți ani de muncă, pasiune, ambiție și dăruire în meseria pe care și-a ales-o, Andreea Bălan se întreabă cu o sinceritate dezarmantă dacă prețul succesului său este cel corect.

Cum cuantific eu oare, o copilărie sacrificată, o adolescență tumultoasă, lipsa prietenilor, lipsa iubirilor, lipsa trăirilor normale și a lucrurilor mărunte care alcătuiesc viața unui om? Și mai ales cum trec peste superficialitatea oamenilor care judecă suprafața și nu acceptă că sunt om înainte de a fi păpușa care zâmbește mereu?”, scrie Andreea. Care este concluzia la care ajunge aceasta, aflați dacă accesați adresa  http://zutv.ro/star-blog/pretul-succesului-id6714.html.

Blogul Andreei Bălan de pe zutv.ro va rămâne de acum încolo locul de confesiune al interpretei, acel loc în care va povesti lucruri neștiute sau nespuse despre ea. Pe Andreea Bălan telespectatorii Antenei 1 o pot vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, și în calitate de jurat la “Te cunosc de undeva!”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.