Andreea Esca – despre primele ei petreceri, discoteca Ring si pantofii cu tocuri cui ai mamei


Prezentatoarea Stirilor ProTv de la ora 19.00 a fost DJ timp de 2 ore la Music FM. Sambata, de la ora 16.00, Andreea Esca a prezentat cu umor emisiunea “StarList” si le-a impartasit ascultatorilor de pe frecventa 103.8 FM melodiile sale preferate, dar si amintiri legate de acestea.

Pentru acest weekend, colegii mei s-au gindit sa-mi faca o surpriza si m-au invitat aici sa le propun citeva melodii. Mi-au dat intr-adevar o lista, asa ca nu am putut sa aleg chiar tot, tot ce imi doream dar cred ca pentru inceput am cazut de acord ca o sa va propunem Carrie – Europe. Aceasta melodie imi aduce aminte de fiecare data de discoteca Ring din Costinesti, nu stiu daca mai exista, de toate taberele la munte si de toate petrecerile la care cineva se indrepta catre intrerupator ca sa stinga lumina”, se amuza Andreea, amintindu-si perioada adolescentei.

Raminind in aceeasi zona, si-a continuat interventiile cu “<Zi ce vrei> mi-a spus prietenul meu, Ramon, asa incit am sa spun ce vreau despre George Michael si

 piesa Faith, pe care vreau sa o propun acum. George Michael imi aduce aminte, desigur, tot de anii de liceu si de faptul ca peretii blocului meu erau foarte subtiri si auzeam intotdeauna aceasta melodie de la vecinii mei, de unde auzeam de altfel si cind se bateau cei doi frati. George Michael mi-a placut si imi place si acum. E adevarat ca m-a dezamagit putin atunci cind a venit in concert la Bucuresti si a trebuit sa il asteptam o jumatate de ora cind a fost pauza… Aveam senzatia ca sint la o piesa de teatru. In orice caz, pentru tot ce a facut si pentru faptul ca este atit de talentat ii iert totul, asa incit – Faith”, a spus vedeta incheind apoi prima ora de StarList cu piesa Laurei Pausini – Strani amore.

 

Cea de-a doua ora a inceput pentru ascultatorii de la Music FM cu vocea Andreei:

Nu stiu daca este bine sau nu, dar sint tot Andreea Esca si in aceasta ora a emisiunii de la Music FM, care va propune cele mai frumoase melodii din ultimii 30 de ani. Sa incepem cu Puff Daddy – I’ll be missing you, melodie care se potriveste oricind si oricui”. Printre preferintele muzicale ale Andreei s-a numarat si Prince, cu piesa The most beautiful girl in the world”.

 

Emisiunea “StraList” s-a terminat cu George Harrison – Got my mind set on you – ultima alegere a vedetei ProTv, melodie care ii aminteste de

prima petrecere la care mama m-a lasat sa plec in afara Bucurestiului, la un prieten care avea o casa foarte frumoasa undeva, linga Buftea.

Acolo am auzit aceasta piesa pentru prima data si imi aduc aminte ca din cauza acestei melodii gazdele au ramas cu un parchet plin de multe, multe,gaurele de la tocurile mele cui, ce apartineau pantofilor mamei mele, imprumutati cu aceasta ocazie”.

Imediat dupa ce a prezentat si ultima poveste, Andreea Esca a avut, la rindul ei, o surpriza din partea DJ-ului Ramon Cotizo, care i-a oferit cadou din partea echipei o caricatura realizata de Cosmin Sirbulescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.