Andreea Marin: „Eu nu sunt o femeie frumoasa. Sunt o femeie placuta cel mult”

Dupa o lunga perioada in care Andreea Marin Banica nu a acordat interviuri, a ales Evo Tv pentru a face cateva declaratii in exclusivitate:

DEMAREZ  „SCOALA MAMELOR”

Andreea MarinAnul acesta am un proiect de suflet foarte important si subiectiv ales pentru mine ca femeie si mama.  In momentul in care am devenit mama , din ce in ce mai multe intrebari, interpelari din partea mamelor din toata tara au venit catre mine. Atat pe blogul meu, cat si pe alte cai. De aceea, am pus pe picioare lucrand un an si jumatate o idee care a devenit un proiect amplu dedicat mamelor aflate in dificultate. Le invit pe mamicile care ne urmaresc sa acceseze www.pretuiesteviata.org, in scurt timp si pe www.scoalamamelor.ro. Aceasta va fi comunitatea mamelor din Romania pe care am pus-o pe picioare prin proiectul nostru. Proiectul are o denumire mai lunga  MAM UP – “Centru de consilierepentru mamele aflate in dificultate”, insa i-am spus pe scurt – Scoala Mamelor – pentru ca despre asta este vorba.

CONTRAR ZVONURILOR, CUPLUL MEU ESTE FOARTE FERICIT

Andreea Marin: Dar noi suntem oameni cu picioarele pe pamant, credem in justitie, am apelat la ea atunci cand lucrurile au fost duse mult prea departe. Ne vedem de treaba noastra. Ne pare rau ca unora nu le place faptul ca suntem o familie, ne iubim, ca este o poveste care nu seamana cu multe povesti din jurul nostru, dar nu avem cum sa schimbam asta in mod negativ doar pentru ca unii nu pot suporta binele nostru. Nu putem garanta nimic in viata. Astazi in cuplu poti trai ceva minunat si peste zece – douazeci de ani ceva te desparte.Dar azi, prezentul este momentul nostru frumos si nu o sa ne dezicem de el doar ca sa facem placere unor oameni care din neputinta sau frusrari proprii nu sunt in stare sa vada si sa gandeasca mai mult de atat.

UNDE VREAU EU SA AJUNG NU SE NUMESTE CELEBRITATE

Andreea Marin: Celebritate este mult mai mult decat ceea ce vezi tu  la mine. Eu sunt cel mult, prin natura meseriei pe care am facut-o cinsprezece ani , cunoscuta la mine in tara si putin in afara tarii. Celebritate inseamna sa lasi ceva in urma omenirii. Mai am mult de lucru cu mine pentru a ajunge acolo unde mi-am propus.

CAND V-ATI DESCOPERIT FEMINITATEA ?

Andreea Marin:Eu nu sunt o femeie frumoasa. Sunt o femeie placuta cel multO femeie frumoasa inseamna mult mai mult decat atat. Pana la liceu, eram o pustoaica tunsa baieteste, nu se purta machiajul pe atunci. O fata la locul ei si baietoasa. Nu imi amintesc sa fi fost perceputa ca o frumusete, mai degraba ca o tipa descurcareata, cu un spirit organizatoric pronuntat, prietenoasa, simt al umorului bine dezvoltat si atunci celor din jur le placea sa-mi fie alaturi.
Materialele video si text le puteti vedea pe evotv.ro.

One thought on “Andreea Marin: „Eu nu sunt o femeie frumoasa. Sunt o femeie placuta cel mult”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.