Alexandra Ignat s-a fotografiat cu VIP-uri internationale la Amsterdam

Imediat ce s-au incheiat filmarile pentru serialul  “State de Romania”, Alexandra Ignat, interpreta Lilicai, si-a luat prietenii si a plecat pentru un weekend la Amsterdam. Initial, Alexandra isi dorea sa ajunga in Verona, la un concert al Aliciei Keys, dar pentru ca nu a mai gasit bilete, a schimbat si destinatia.

Amsterdamul era oricum un oras pe care imi doream sa-l vad si totul s-a intamplat intr-un context potrivit,  asta pentru ca aveam si prietenii in jur”, a povestit ea.

Primul impact al orasului a fost destul de dur:

Am nimerit in zilele in care gunoierii erau in greva, pentru ca si la ei se poarta grevele, asa ca strazile erau invadate de gunoaie. Taximetristul care ne-a condus la hotel a tinut insa sa ne explice ca acesta este un caz extraordinar si ca in rest orasul arata foarte bine”.

Weekend-ul olandez a fost plin cu de toate: vizite in Cartierul Rosu, plimbari la muzee si… intalniri neasteptate. Alexandra si-a petrecut jumatate de zi in muzeul figurilor de ceara, Madame Tussauds, unde s-a fotografiat cu replicile celor mai mari staruri internationale: Marilyn Monroe, Madonna, George Clooney sau George Michael. Nu a ratat nici vizita la muzeul Van Gogh, un alt punct de maxim interes al Amsterdamului.

Surpriza calatoriei a fost momentul cand Alexandra s-a intalnit cu Doinita Oancea, colega ei din serial. “Stiam ca Doinita, impreuna cu Carmen Tanase si Octavian Strunila vor fi la Amsterdam, dar nu ma asteptam sa ne si intalnim. A fost o coincidenta foarte draguta”.

One thought on “Alexandra Ignat s-a fotografiat cu VIP-uri internationale la Amsterdam

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.