Adevăratul motiv al rupturii dintre Ilinca Vandicii şi Vasile Marica

ilinca vandici

Ilinca Vandici a trăit alături de Ciprian Marica o poveste de iubire, care s-a stins după doar doi ani. Nu a fost clar pentru nimeni până acum de ce au ajuns ce doi să se despartă, dar prezentatoarea de la Bravo, ai stil a acordat un interviu în care a povestut exact cum au stat lucrurile între ei și ce anume a deranjat-o la bărbatul care îi furase inima, la vremea aceea.

În 2011, relația lor s-a terminat, iar acest lucru se pare că s-a întâmplat din cauza faptului că frumoasa vedetă avea așteptări mult prea mare din partea partenerului ei de viață. Ilinca Vandici își dorea ca el să fie doar al ei, să o accepte, dar și să iasă cu ea în fața lumii, să le-o prezinte tuturor ca fiind femeia pe care o iubește, lucru care desigur că nu s-a întâmplat.

Mai mult de atât, prezentatoarea a mărturisit că ea și Ciprian Marica au avut o relație foarte, foarte frumoasă, doar că nu mergeau în aceeași direcție, nu aveau aceleași planuri de viitor, iar el vedea lucrurile altfel. Mergând fiecare într-o altă direcție, relația lor nu a mai funcționat. Vandici își dorea să îl ia de bărbat, voia copii, dar nu se punea problema și în cazul lui.

„În relația de doi ani pe care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al meu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii! Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau.

El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii”, a povestit Ilinca Vandici, în interviu acordat lui Mihai Ghiță, la Kanal D.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.