Acrobatii pe gheata si spectacol la inaltime: Sergei Yakimenko si perechea Fiona Zaldua & Dmitry Sukhanov, la Bucuresti

Gala Olimpica Kings On Ice aduce la Bucuresti numere spectaculoase de acrobatie pe gheata, adevarate demonstratii de arta, talent si curaj in interpretarea celor mai buni sportivi ai genului, Sergei Yakimenko si perechea Fiona Zaldua – Dmitry Sukhanov! Patinatorii vor prezenta elemente cu un grad ridicat de dificultate si risc ce sunt interzise in competitii si pot fi vazute doar in cadrul show-urilor live. Pe 5 aprilie, spectatorii vor avea astfel sansa de a vedea live la Bucuresti unele dintre cele mai mari nume ale patinajului artistic mondial, intr-o Gala Olimpica de exceptie la Sala Polivalenta.

KingsOnIce_Fiona Zaldua_Dmitry Sukhanov_foto_Alex_Barbulescu

Fiona Zaldua si Dmitry Sukhanov reprezinta una dintre cele mai interesante si indragite perechi din lumea patinajului ce s-a remarcat printr-un stil unic ce imbina elementele captivante de acrobatii cu momente uluitoare de dans pe gheata. Cu o experienta in arta patinajului de peste cincisprezece ani si o prezenta artistica completa, cei doi sportivi se remarca prin coregrafii complexe si demonstratii hipnotizante de acrobatie pe gheata, programe create de ei insisi. Originar din Rusia, Dmitry Sukhanov, prezenta masculina din celebra pereche si fost campion mondial junior, se muta in anul 1995 in Marea Britanie unde o intalneste in cadrul antrenamentelor pe viitoarea sa pereche si sotie, Fiona Zaldua.

Perechea devine in scurt timp una dintre cele mai renumite prezente din sfera patinajului artistic, reprezentand Marea Britanie la numeroase campionate profesioniste de gen. In anii ce urmeaza, cei doi imbina activitatea competitionala cu participarea in cadrul show-urilor de renume, fiind timp de zece ani personajele principale in numeroase show-uri pe gheata. Incepand cu anul 2007, perechea ruso-britanica porneste intr-un turneu mondial ce include colaborari cu personalitati culturale si sportive renumite, cucerind inimile a sute de mii de spectatori din toate colturile lumii.

Imbinand complexitatea si frumusetea patinajului artistic cu adrenalina si amuzamentul numerelor de circ, acrobatiile pe gheata reprezinta o sfera aparte a patinajului, fiind apreciate si contestate deopotriva pentru gradul de dificultate si riscul pe care il implica numerele puse in scena de sportivi. Sergei Yakimenko, unul dintre numele de referinta in domeniu, va sosi la Bucuresti pentru a oferi o adevarata demonstratie de acrobatii extreme pe gheata, prezentand miscari si figuri dintre cele mai palpitante ce vor tine o sala intreaga cu sufletul la gura. Patinatorul este recunoscut pentru specificul si unicitatea sariturilor foarte periculoase pe care le realizeaza pe gheata folosindu-se de diverse obstacole fiind autorul deja celebrei “sarituri mortale”, unul dintre cele mai populare si intense numere de acrobatie pe gheata din lume.

Perechea Fiona Zaldua – Dmitry Sukhanov si acrobatul Sergei Yakimenko se alatura astfel distributiei Kings On Ice Olympic Gala, intr-un show la inaltime! Organizat de Amphitrion, Gala Olimpica va avea loc pe data de 5 aprilie la Sala Polivalenta, biletele fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.