600 de cărţi donate într-o singură zi

La o zi de la lansarea campaniei „Faci bine cu o carte” de către TVR INFO, prin care îşi propune să răspândească interesul pentru lectură şi informare, dăruind cărţi, peste 600 de volume sunt deja pregătite să-şi găsească destinatarii.

La apelul TVR INFO au răspuns numeroşi români, pagina de Facebook a postului – facebook.com/tvrinfo – câştigând, într-o singură zi, peste 600 de fani, ceea ce echivalează cu peste 600 de cărţi pe care canalul de ştiri al Televiziunii Române le va dona unor biblioteci din ţară, unor centre culturale sau unor persoane propuse de telespectatori. Pentru fiecare LIKE primit, TVR INFO va dona o carte în cadrul campaniei „Faci bine cu o carte”.

Şi la sediul TVR din strada Emil Pangrati oamenii au răspuns invitaţiei de a face donaţii. Jurnaliştii TVR INFO, angajaţii televiziunii, dar şi persoane care au auzit de campanie şi au rezonat cu această iniţiativă au depus deja, în spaţiul special amenajat, peste 500 de cărţi. De asemenea, numeroşi telespectatori au sunat la TVR pentru a se informa cum pot face donaţii consistente de cărţi.

Campania continuă pe toată durata lunii mai, timp în care LIKE-urile primite de TVR INFO se vor transforma în cărţi. Mai multe detalii despre campania „Faci bine cu o carte” se găsesc pe www.facebook.com/tvrinfo.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.