48 de semifinalisti la “Romanii au talent”

O noua runda de talente urmeaza sa isi faca loc pe scena de la “Romanii au talent”, vineri de la ora 20.30 la ProTV. Imitatori, numere de acrobatie si magie, dansuri inedite, voci deosebite vor fi ingredientele celei de-a sasea editii a emisiunii.

Dupa  sase editii in care sute de talentati s-au prezentat in fata intregii tari si au reusit sa obtina din partea juriului minim doi “DA” este momentul ca telespectatorii sa afle numele celor care au castigat un loc in semifinala. In editia de vineri, 25 martie, Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu ii vor alege din lista celor care au trecut in etapa urmatoare pe cei 48 de semifinalisti. Telespectatorii vor afla si numele primilor 12 care urmeaza sa performeze in prima editie live a emisiunii, difuzata pe 1 aprilie. Restul semifinalistilor vor fi afisati pe site-ul romaniiautalent.ro, vineri noaptea, dupa terminarea emisiunii.

Exista 4 semifinale in care vor evolua cate 12 concurenti. Acestea se vor desfasura pe 1 si 2 aprilie, respectiv 8 si 9 aprilie. Finalistii vor fi alesi atat de public, cat si de juriu. In fiecare dintre aceste editii, dupa terminarea celor 12 momente, publicul va avea posibilitatea sa-si voteze preferatul prin sms. In urma clasamentului facut pe baza voturilor, primii doi concurenti merg direct in finala, iar juriul va mai alege un finalist dintre cei clasati pe locuri 3 si 4. Astfel, exista 3 castigatori in fiecare semifinala.

Cei care vor sa-si sustina favoritii in semifinala direct din platoul emisiunii “Romanii au talent” pot trimite un mail la romaniiautalent@protv.ro in care este obligatoriu sa treaca urmatoarele date: nume si prenume, varsta, adresa completa, numar de telefon si  o fotografie. Cei mai norocosi dintre participanti vor putea face parte din publicul emisiunii.

In finala vor exista 12 concurenti care se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de Euro. Castigatorul va fi desemnat de catre public prin sms.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.