Mădălina Anea şi Paul Diaconescu au succes cu spectacolul TU EŞTI EU

Madalina Anea si Paul Diaconescu, cunoscutidin telenovela “Ingeri Foto 1pierduti” (ACASA TV) si din lungmetrajul “Mamaia”, se bucura de un succes rasunator cu piesa de teatru “Tu esti eu”, in regia Stefanei Samfira. Spectacolul a strans déjà sute de spectatori in toate orasele din tara in care s-a jucat si in Bucuresti la Godot Café Teatru unde poate fi vazut in continuare.

Madalina Anea a invatat sa danseze tango pentru acest spectacol: “Este o piesa minunata despre dragoste, frica, visuri, planuri, viitor si trecut. Intr-o seara ploioasa, un barbat rapeste o femeie de pe strada. O sechestreaza. O ameninta. Ea incearca prin toate modalitatile sa scape. Nu reuseste. Usor, ei ajung sa se destainuie unul altuia. Victima se indragosteste de agresor. Iar finalul este la fel de surprinzator ca piesa insasi, lasandu-te sa ti-l imaginezi singur”, dezvaluie actrita.

Tu esti eu este un spectacol care ridica multe intrebari despre moralitate si curaj. Benjamin, personajul meu este un tanar aflat intre doua varste, care refuza dialogul. Este un personaj complex care in realitate ar suferi de bipolaritate si depresie. Am incercat sa descopar zone de expresie noi”, spune Paul Diaconescu.

Foto Madalina si Paul“Consider ca fiind bun acest text pentru momentul in care ne aflam noi ca societate, intocmai pentru ca dezbate:  tema singuratatii dezolante, dorinta de a elibera exprimarea sinelui, respingerea conventiilor, revolta impotriva sistemului, goana dupa prosperitatea economica, lipsa unei reale comunicari. Este lupta “unei personalitati indreptate spre interior” cu societatea in care primeaza celalalt tip de personalitate. Important este faptul ca piesa lui Murray Schisgal nu ofera raspunsuri, ci lasa la latitudinea fiecaruia sa “vada ceea ce doreste sa vada”, sa-si puna semne de intrebare”, spune Ștefana Samfira, regizor, actrita si lector universitar la UNATC Bucuresti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.