«În puii mei»! Vine Bendeac


Mihai Bendeac se întoarce pe micul ecran din 10 octombrie. Şi o face cu stil, “În puii mei”, emisiunea lui de pe Antena 1, aducând în platou o armată de vedete pentru a-i distra pe telespectatori, scrie Libertatea.

Lângă Bendeac, pe micul ecran vor apărea Daniel Buzdugan şi Monica Anghel, dar şi frumoasa Daiana Anghel, fiecare interpretând şi ironizând în platou personaje din viaţa publică românească.

“Emisiunea va fi fantastică. Vom interpreta foarte multe personaje, iar eu mi-am îmbogăţit repertoriul. Nu am renunţat la personajul Bănel, la Ştefan Bănică jr sau la Mircea Solcanu, dar alături de acestea se vor adăuga multe altele. Iar echipa este fantastică pentru că sunt cu toţii foarte haioşi”, ne-a spus Bendeac, imitându- l pe Traian Băsescu.

Antenele „mici”, din ce în ce mai vizionate

Antena 2 şi Antena 3 cresc în audienţă văzând cu ochii. În comparaţie cu luna august, Antena 2 are cu 15.000 de telespectatori mai mult, în intervalul orar cel mai preţuit de cei din publicitate, 19.00-23.00. Şi Antena 3 a avut un salt semnificativ de audienţă, atât în prime-time, cât şi pe intervalul întregii zile, conform GFK România. În intervalul orar 19.00-23.00, postul de ştiri al trustului Intact a câştigat, în medie, 27.000 de telespectatori.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.