Dana Rogoz si Monica Dascălu şi-au făcut cont pe Facebook special pentru a vorbi cu românii din afara ţării


Vedetele ProTV Internaţional – Monica Dascălu şi Dana Rogoz – şi-au făcut cont pe Facebook special pentru a intra în legătură cu telespectatorii lor din toată lor lumea pe pagina Pro Tv Internaţional de pe această platformă de comunicare.

Şi pentru că din 17 octombrie Dana va începe un sezon nou al emisiunii “De Suflet” şi tot de atunci Monica va reveni la emisiunea “Weekend cu Monica Dascălu”, amîndouă au postat deja cîte un mesaj pe pagina ProTv Internaţional.

Dana Rogoz le-a mulţumit tuturor pentru urările legate de ziua ei de naştere şi le-a spus că împreună cu echipa de la “De Suflet” pregătesc un sezon cu multe “schimbări în bine”.

Pentru mine a fost un motiv foarte serios de a-mi face cont, altfel nu aş fi crezut în această formă de comunicare, mai ales cu oamenii care sînt aici. Dar pentru că vorbim despre românii din afara ţării, iată un mijloc foarte bun de a ţine legătura cu ei, de a şti ce îşi doresc să vadă în emisiune, de a primi sugestii despre ce subiecte să abordăm în mod special. Mă bucur în primul rînd că aici voi avea un feedback prompt şi rapid şi pentru mine, în acest moment, Facebook înseamnă românii de pretutindeni din lume adunaţi pe pagina Pro Tv Internaţional”, spune vedeta, care din 17 octombrie va putea fi văzută la ProTv Internaţional în dublă ipostază, atît ca prezentatoare a emisiunii “De Suflet” cît şi ca actriţă în serialul “State de România”.

Dintre cei 1.049 de prieteni ai ProTv Internaţional înscrişi pînă acum cei mai mulţi români sînt din Italia, SUA, Canada, Franţa, dar nu lipsesc nici cei din Anglia, Spania, Germania, Grecia, Emiratele Arabe Unite, Austria, Egipt, Turcia, Israel, Suedia. Cu toţii au aflat noutăţi şi despre Monica Dascălu, chiar de la ea, fiind prima oară cînd prezentatoarea Ştirilor ProTv de la ora 17.00 a intrat pe Facebook şi a scris pe pagina ProTv Internaţional.

Abia aştept să văd reacţiile tuturor şi mă bucur că avem astfel ocazia să vorbim. Nici eu nu am avut niciodată un astfel de cont, dar acesta mi se un mijloc de a primi reacţii extreme de sincere şi imediate ale telespectatorilor noştri. Mai ales după ce începe emisiunea va fi şi mai interesant să schimbăm păreri,” spune Monica.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.