Cabral si Andreea – nunta sub clar de luna, pe malul piscinei

“When a Man Loves a Woman” (versurile piesei lui Bryan Adams), prieteni apropiati, familie si o locatie de vis au fost cadrul perfect pentru nunta lui Cabral (prezentatorului ”Povestirilor de noapte”) si a sotiei lui, Andreea Ibacka (interpreta in telenovela “Iubire si onoare”, ACASA).

Dupa ce in urma cu cateva zile, Cabral si Andreea au devenit oficial sot si sotie, cei doi au avut parte de emotii si mai mari la cununia religioasa. Insotiti de nasii lor, Irina si Razvan Fodor, familie si prieteni apropiati, Cabral si Andreea si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu la biserica din Otopeni.

In timp ce mirele a incercat sa mai scape de emotii glumind cu cei din jur, mireasa, vizibil emotionata a lacrimat in biserica in momentul in care preotul i-a cununat:

Cununia religioasa e evident cel mai important moment al intregului eveniment, iar emotiile erau bineinteles inevitabile. Daca tatal meu a plans, iar fratele meu mi-a spus ca pe tot parcursul ceremoniei a rememorat momente din copilaria noastra, sunt covinsa ca toti cei prezenti alaturi de noi in biserica au trait la fel de intens momentul”.

Cabral a fost fericit ca i-a avut alaturi, in aceasta zi foarte importanta din viata sa, pe toti cei dragi. Mama, Argentina si tatal Mircea, dar si tatal, Alexandre, si fratii lui au venit de la Paris special pentru acest eveniment:

”I-am avut pe toti aproape, albi, negri, mov, roz, cu picatele si alte aranjamente cromatice. S-au simtit bine, s-au vorbit toate limbile pamantului, s-au dansat toate dansurile inventate in lume, s-a baut si s-a mancat bine. A iesit ce ne-am dorit, o petrecere foarte reusita”.

De la biserica, intregul alai s-a mutat intr-o locatie de vis, pe malul piscinei, in Otopeni, la Ambasad’Or, pentru o petrecere exotica. Cromatica petrecerii, corai si ivoire, a fost respectata, aranjamentele florale de pe mese si intreaga sala fiind aranjate in acest ton. Mireasa a purtat o  rochie creatia Deei Buzdugan, iar mirele a imbracat un costum marca Alexandru Ciucu.

Seara a fost deschisa de Cabral si Andreea pe piesa lui Bryan Adams, “When a Men Loves a Woman”, piesa aleasa de cei doi indragostiti. Insa cum Cabral i-a obisnuit pe cei din jur cu nonconformismul lui, ritmul s-a schimbat rapid si, dintr-un blues, dansul mirilor s-a transformat intr-un dans exotic. Mirele a dat si explicatia:

Rochia miresei nu ne permitea vreun mare vals  si nici nu am avut timp de repetitii, asa ca am improvizat putin. Invitatii ne-au spus ca a iesit bine.”

Cei 250 de invitati au dansat pana la dimineata pe ritmurile lui Dax, Dalma si Mandinga.

Merengue, sarbe, hore, salsa sau vals, toate stilurile si-au gasit loc in program si nimeni nu a stat jos.

Colegii, prietenii lui Cabral si ai Andreei au fost si ei alaturi de cei doi in ziua nuntii lor.  Adela Popescu si Radu Valcan, Dana Rogoz si iubitul ei, Radu, Mihai Petre si sotia lui Elvira, Ioana Maria Moldovan si Dan Cruceru, Ioan Isaiu, Madalina Draghici, Denis Stefan, Pavel Bartos, Liviu Varciu, Roxana Ciuhulescu, Cristina Spatar si sotul ei, Amalia Enache, Andi Moisescu si Olivia Steer au fost alaturi de cei doi soti in seara nuntii lor.

Andreea si Cabral se pregatesc pentru luna de miere pe care o vor petrece la malul marii, intr-o locatie exotica.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.