Andreea si Cabral inaugureaza astazi Casa Ibacka. Primii invitati – nasii lor, Irina si Razvan Fodor

Andreea si Cabral le promit telespectatorilor ca luni, 9 septembrie, in prima editie a emisiunii pe care o prezinta impreuna ACASA, de la ora 23.30, Casa Ibacka va fi pregatita pentru oaspeti, distractie si discutii deschise despre problemele cu care se confrunta cuplurile din ziua de azi.

image

Amenajarea Casei Ibacka a fost o adevarata cursa contra-cronometru, pentru ca Andreea si Cabral si-au propus sa puna totul in ordine pana la sosirea primilor invitati: Irina si Razvan Fodor.

image

S-au apucat de treburi casnice dar, cum fiecare are viziuni proprii, alegerea tapetului si a mobilierului sau asezarea unor tablouri pe pereti au fost facute dupa intense negocieri presarate cu tachinari, farse si glume, in stilul care ii caracterizeaza.
Am niste emotii colosale, dar parca aud o voce interioara care imi sopteste ca va fi bine.

image

Subiectul zilei de luni – gelozia – este unul care cu siguranta arunca in aer multe familii, iar noi ne propunem sa-l dezbatem… altfel. Cu zambetul pe buze. Bine, cat vom putea face asta.

image

Si cand nu mai merge, scoatem artileria grea: tigai, sosete murdare, spray-ul de gandaci… Oricum, prezenta nasilor nostri in platou imi da incredere. O sa va distrati, promit!, spune Andreea Ibacka.

Discutiile se vor aprinde, ideile vor escalada, iar intalnirea din Casa Ibacka se va transforma intr-un razboi savuros in care combatantii vor rezolva lucrurile serioase in hohote de ras, luni, 9 septembrie, de la 23.30, ACASA.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.