Zlata, Simona Halep si Andra vin ”La Maruta” de 1 Decembrie

_C1K7782De 1 Decembrie, Catalin Maruta impinge limitele dincolo de  orice limita si traieste visul romanesc – visul afirmarii, al curajului, al spiritului tanar si liber si al reusitei.

Show-ul ”La Maruta” sarbatoreste ziua romanilor, dar si ziua ProTV cu nu mai putin de trei editii speciale: de la 10.00 – 11.00, apoi de la 14.15-15.00 si, in fine, de la 18.00 – 19.00.

Intai, pentru ca e anul Maria Tanase, Andra va face spectacol cum n-a mai facut niciodata: va canta chiar cu Maria Tanase, intr-un duet ce depaseste granitele timpului, un duet care, daca Maria Tanase ar mai fi trait, ar fi redefinit muzica la nivel international. Apoi, o trupa de actori de valoare face un show cu umbre, show nemaivazut pana acum in Romania, IMG_0817_resizedar inspirat din cele mai frumoase povesti romanesti.

Si pentru ca visul romanesc trebuie sa mearga mai departe catre noile generatii, Catalin Maruta lasa ca zestre campioanei Simona Halep cele mai autentice valori adunate de la cei mai romani dintre romani: asa se face ca aceasta va primi o serie de obiecte traditionale romanesti, cu o puternica incarcatura _C1K5796simbolica, din partea mai multor artisti populari, reprezentanti ai fiecarei zone georgrafice din Romania.

Si pentru ca dupa ce scoate la iveala cele mai frumoase calitati ale romanilor si alti oameni de succes vor sa fie ca noi, Catalin Maruta ROMANIZEAZA un om special, pe Zlata, cea mai flexibila femeie din lume.

Aceasta, in cinstea ROMANIZARII ei, va face ”La Maruta”, in premiera mondiala, un spectacol inspirat din zecele perfect daruit Romaniei de Nadia Comaneci la Jocurile Olimpice din 1976.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.