Ziua alegerilor in “State de Romania”

Campania electorala din serialul de comedie  “State de Romania” a ajuns la final. Joi, 21 ianuarie, de la ora 22.15, telespectatorii ProTV vor afla cine este noul primar din Cloncatele: State Potcovaru sau Marcel Popeanga.

Cu asemenea candidati, ziua de votare nu avea cum sa decurga normal. Stiven apare pentru prima oara in postura de politist in fata familiei si pare hotarat sa-si faca meseria si sa nu-i permita lui State sa continue campania electorala chiar si in ziua alegerilor.

Fiecare dintre cei doi candidati la fotolilul de primar isi aduce sustinatorii: State aduce in curtea scolii o caruta plina cu fanele lui, in timp de Popeanga apeleaza la sustinerea doamnelor de varsta a treia.

Primele exit-poll-uri sporesc agitatia si, atat State, cat si Popeanga scot ultimii asi din maneca, totul pentru binele coumunei, bineinteles.

Cine va reusi sa stranga cel mai mare numar de voturi, daca va exista sau nu si un al doilea tur, telespectatorii ProTV vor afla joi, 21 ianuarie, de la ora 22.15.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.