X Factor se decide de Crăciun la Antena 1

Vineri, 25 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează Semifinala X Factor.

_MIS2360

Chiar în ziua de Crăciun, sărbătoarea va umple scena emsiunii de momente speciale. Şapte concurenți vor intra în această etapă a show-ului, iar fiecare dintre aceștia va pregăti pentru concurs câte un colind, plus încă o piesă. În funcție de voturile înregistrate de fiecare concurent (SMS la 1313), seara se va încheia cu patru finaliști.

Crăciunul înseamnă sărbătoare, masa plină, colinde și voie bună, astfel că cei şapte concurenți care intră în Semifinală vor petrece această perioadă împreună, în casa X Factor. Ce surprize li se pregătesc, cum petrec ei Crăciunul, dacă se vor întâlni sau nu cu Moș Crăciun și ce le pun la cale mentorii, toate acestea în ediția X Factor din 25 decembrie.

Marea Finală X Factor aduce pe scena show-ului patru concurenți care vor face dovada talentului lor duminică, 27 decembrie, în direct de la ora 20.30.
Un show plin de spectacol și culoare, emoție la cele mai înalte cote și momente surprinzătoare pregătite de concurenți, dar şi de invitații speciali ai seri, toate vor oferi telespectatorilor Antena 1 o Finală de nota 10. Cei mai buni patru din acest sezon vor avea acum ocazia să cânte alături de mentorii lor, dar și împreună cu o serie de artiști cunoscuți, invitați în show.
Marele învingător, ales în urma voturilor telespectatorilor (SMS 1313) va pleca acasă cu premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro, și toate premisele pentru o carieră de succes în muzică.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.