X Factor revine la Antena 1 din 18 septembrie, de la 20.30

Serile de vineri au din 18 septembrie factorul X, pentru că cel de-al cincilea sezon al emisiunii dă startul spectacolului la Antena 1. În fiecare seară de vineri, de la 20.30, telespectatorii au parte de show la puterea X în căutarea următorului star al muzicii românești. Jurații Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică, dar și prezentatorii Răzvan și Dani au pregătit deja multe momente memorabile pentru noul sezon X Factor de la Antena 1.

IMG_3829

Iar în această toamnă, show-ul vine cu o noutate: are cel mai mare juriu din România! În faza audițiilor, cei care se prezintă în fața celor trei jurați trebuie să primească trei ”DA” pentru a putea trece în etapa următoare a show-ului.

Iar publicul este cel care va avea un cuvânt greu de spus: în fiecare săptămână, telespectatorii își pot vota favoriții dintre concurenții care au primit trei ”DA”, astfel încât la finalul etapei de audiții cel mai votat de către telespectatori scapă de Bootcamp și ajunge direct în prima gală live.

_MIS6886Primele ediții ale show-ului X Factor vor fi dedicate etapei audițiilor, astfel că pe scena emisiunii se vor perinda concurenți foarte diferiți, talente care mai de care mai impresionante, povești care mai de care mai fascinante. „Audițiile au fost de vis”, spune Horia Brenciu. „Delia cu părul mai verde ca niciodată, iar Ștefan mereu cu ochii pe mine. Nu cumva să îmbrățișez eu mai multe concurente decât el”, glumește el. „Pe scurt, un juriu plin de patos și culoare. Și nepotii mei, Răzvan și Dani, au debordat de inventivitate și alături de ei am realizat multe nebunii sezonul ăsta. Dar cei care m-au marcat definitiv – și nu sunt singurul care a simțit asta – au fost concurenții veniti din toată lumea. Fie c-au fost de râs, de plâns sau de aplaudat în picioare, ai noștri Copyright Mihai Stetcu__ANTENA 1participanți de anul ăsta au asigurat spectacolul total pe scena Operetei Ion Dacian.”  

Și Ștefan Bănică este încântat de ceea ce a văzut și auzit în etapa audițiilor. „Am văzut concurenți foarte buni, care pot deveni următorul X Factor, alții surprinzători, cu un potențial care se poate dezvolta în etapele următoare. Iar alți concurenți ne-au oferit momente comice de neuitat. De asemenea, a mai existat o categorie de concurenți, a celor care deja activează în muzică de peste 15-20 de ani. În acest sezon predomină grupurile, mai mult decât în alți ani. Sunt grupuri bune și foarte bune. Dar sunt și copii foarte buni sub vârsta de 20 de ani. Și categoria de peste 20 de ani e remarcabilă”, spune acesta.

copyright_Adrian Manolache_Antena 1_x factor110615_145Iar Delia adaugă: „Cred că în acest an la X Factor au venit și mai mulți concurenți talentati. Pe zi ce trecea nu îmi venea să cred ce număr mare de oameni a venit și cât de entuziasmați și plini de viață s-au prezentat. Volumul de muncă la audiții a fost mare, dar a fost foarte plăcut. Orele treceau fără să îmi dau seama. Îmi place că au fost concurenți variați. Noi, ca juriu, nu am avut cum să ne plictisim. Au venit concurenți care au cântat de la pop, rock, la muzică populară. Diversitatea mă bucură.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.