Vorbește lumea, în curând, la PRO TV. Un nou show de divertisment

Un nou show va începe, în această vară, la PRO TV. Gazdele emisiunii Vorbește lumea își vor uni carisma și simțul umorului pentru a dezbate în timpul săptămânii cele mai fierbinți subiecte și a le aduce telespectatorilor cele mai noi știri mondene.

Vorbeste lumeaEmisiunea le va prezenta românilor ce se întâmplă în culisele evenimentelor mondene, dar și informații despre cele mai noi trenduri în modă, ultimele noutăți despre vedetele preferate, sfaturi și trucuri pentru rețete delicioase și sănătoase și cele mai bune tratamente de înfrumusețare.

Nu vor lipsi nici experiențele personale, sfaturile despre cooking, modă, frumusețe și lifestyle. Telespectatorii vor descoperi cum este lumea de dincolo de celebritate și vor afla în direct lucrurile pe care toată lumea le gândește, dar puțini au curajul să le spună cu voce tare.

În show-ul Vorbește lumea, subiecte despre relații, căsătorii, experiențe de viață sau seducție vor fi prezentate de către gazdele emisiunii, care vor aduce în prim-plan teme considerate de multe ori tabu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.