Vocea României. Voci puternice și decizii surprinzătoare

La numai două săptămâni de la lansare, Vocea României cucereşte milioane de telespectatori în fiecare vineri. Vineri seară, minutul de aur a fost la ora 22.18, când peste 2.700.000 de telespectatori au urmărit Vocea României la PRO TV, aproape triplu față de numărul telespectatorilor care au ales să urmărească Antena 1 în același minut.

Vocea României a înregistrat 13.6 puncte de rating și 30.9% share în intervalul de difuzare 20:30 – 22:34, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Locul doi a fost ocupat de Antena 1 cu 8.1 puncte de rating și 18.5% share. La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 11.7 puncte de rating și 22.6%  share, pe când Antena 1 a înregistrat o audiență medie de 8.1 puncte de rating și 15.7% share. La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 11  puncte de rating și 21% share, iar pe locul secund Antena 1 cu 7.3 puncte de rating și 13.9% share.

Vineri seară audițiile pe nevăzute au continuat cu voci puternice care au impresionat antrenorii. Unii dintre concurenți au reușit să convingă din prima, alții au fost copleșiți de emoții și nu au putut să treacă de această barieră pentru a face pasul către următorul nivel în cea mai tare competiție a vocilor.

Fabian Sasu a fost primul concurent de la audițiile pe nevăzute care i-a pus pe telespectatori în locul antrenorilor. Cei din fața televizorului au ascultat interpretarea sa fără să vadă nici măcar o secundă cum arată, deoarece a cântat din spatele unei cortine. Până la finalul piesei nici telespectatorii, nici antrenorii nu au avut nici o idee despre concurentul din spatele cortinei, accentuând încă o dată că doar vocea contează. Când s-a coborât cortina antrenorii au rămas muți de uimire și chiar au crezut ca îl văd pe însuși Bob Marley. Norocosul antrenor care l-a adus în echipa sa pe Fabian a fost Smiley.

O altă surpriză a fost Florian Rus, fiul celebrului cântăreț Mircea Rusu, care, deși nu are studii muzicale, s-a ambiționat și a învățat singur să cânte. Bătălia pentru el s-a dat între Smiley și Moga care s-au întrecut în replici tăioase, însă în cele din urma Florian a ales să meargă în echipa lui Moga.

Anca Petcu, celebra Mamasita, a pășit și ea plină de emoții pe scena de la Vocea României și a uimit o țară întreagă cu decizia de a merge la Tudor în echipă. Interpretarea unică a pieselor lui Michael Jackson a cucerit-o pe Loredana încă de la primele versuri. Tudor a fost convins în ultima clipă, cu toate acestea decizia fost în favoarea lui.

Silvia Javelea l-a impresionat pe Tudor Chirilă încă de la primele versuri cu o abordare curajoasă a piesei You can leave your hat on și prin forța vocii. În momentul în care s-a întors scaunul lui Tudor, Silvia i-a mulțumit chiar în timpul interpretării, deoarece spera încă dinainte să intre pe scenă că va ajunge în echipa lui.

Și Florentina Mihai a suprins antrenorii cu o interpretare reggae a piesei Set fire to the rain a lui Adele. Acest lucru i-a adus numai cuvinte de laudă din partea lor și a reușit să întoarcă scaunele lui Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă, optând la final pentru echipa lui Moga. Loredana a adus-o în echipa ei pe Angela Vescu, concurenta care transmite prin vocea ei toate emoțiile și trăirile din adâncul sufletului.

Smiley a ales vocea rock a lui Tiberiu Albu și a stârnit controverse muzicale, schimbul de replici cu Tudor făcând deliciul serii. De asemenea, Aliona Munteanu, concurenta care a participat la Eurovision Moldova, a ales să facă parte din echipa lui, întregind echipa antrenorului cu o nouă voce puternică.

Marius Moga a fost ales de cei mai mult concurenți și și-a completat echipa cu Marilyn Monroe de România, Maria Constantin, care a surprins publicul prin discrepanța între look-ul ei și melodia interpretată.

Până în acest moment, Loredana are cinci concurenți în echipă, Tudor Chirilă are șase, Marius Moga are șapte, iar cei mai mulți îi are Smiley – 8 concurenți.

Creată pentru a păstra interactivitatea pe parcursul întregului sezon, aplicaţia „Fii Antrenor” te provoacă să intri în atmosfera show-ului. Aplicaţia „Fii Antrenor” este disponibilă gratuit în App Store şi Google Play.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.