„Vocea Romaniei”: Ultima seara de confruntari

Marti, 20 noiembrie, de la ora 20.15 incepe ultima seara de confruntari. Ultimii concurenti se vor duela pe scena show-ului de la ProTV.

Dintre cei ramasi, doi participanti din fiecare echipa vor intra la “Cantecul decisiv”, adica vor interpreta inca o data melodia pe care au cantat-o la “Auditiile pe nevazute”.

In urma prestatiei lor, antrenorul va decide cine merge sau nu mai departe, astfel incat fiecare dintre cei patru, Smiley, Loredana, Marius Moga si Horia Brenciu vor ajunge cu cate 6 concurenti in etapele LIVE.

Ultima editia a “Confruntarilor” va fi plina de surprize. Pe scena vor urca voci mult asteptate de telespectatori, cum ar fi Tibi Scobiola, Fely Donose, Robert Reamzy, Cristina Bondoc, Maria Cojocaru sau Monica Odagiu

Dupa ce au avut schimburi de replici destul de aprinse, Marius Moga si Horia Brenciu dovedesc ca sunt niste profesionisti desavarsiti, care apreciaza o voce exceptionala atunci cand o aud. In editia de marti, 20 noiembrie, Horia se ridica in picioare si aplauda unul din duetele pregatite de Marius Moga. Prestatia de pe scena i-a impresionat pe toti cei patru antrenori, Moga avand de luat una dintre cele mai grele decizii ale serii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.