Vocea României: Prestația lui Bogdan Ioan a devenit virală în topul The Voice Global. VIDEO

Vocea Romaniei

Bogdan Ioan, tânărul în vârstă de 28 de ani care a uimit o țară întreagă cu prestația sa la Vocea României, a fost inclus în Topul celor mai bune prestații ale formatului The Voice Global.

Răspândit în peste 200 de țări, The Voice este un format care vinde în întreaga lume, fiind cel mai important concurs de voce la nivel internațional.

Recent, o dată cu lansarea pe YouTube a canalului The Voice Global, momentul finalistului de la Vocea României, Bogdan Ioan, supranumit și Michael Jackson de România, a fost inclus în TOP 10 cele mai bune audiții din anul 2018.

Alături de alte 10 prestații din țări cu o industrie muzicală dezvoltată, precum Marea Britanie, Franța sau chiar îndepărtatul continent Australian, finalistul, originar din Constanța, a fost clasat de cei de la The Voice Global pe locul 4.

Prestația lui Bogdan de la audițiile pe nevăzute, aceeași care este inclusă și în topul de mai sus a strâns peste 9 milioane de vizualizări pe YouTube și peste 130.000 de mii de aprecieri, devenind unul dintre cele mai virale momente de la Vocea României.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.