Vocea Romaniei: Dalma, David Bryan,Tibi Scobiola, Elena de la Electric Fance – doar cateva nume din noul sezon

Zilele trecute, in Studiourile Mediapro din Buftea au avut loc filmarile “Auditiilor pe nevazute” ale celui de-al doilea sezon al emisiunii “Vocea Romaniei”. Avand in vedere vocile prezente in concurs, show-ul se anunta a fi mai tare ca niciodata.

Timp de patru zile, antrenorii Loredana, Smiley, Horia Brenciu si Marius Moga si-au alcatuit echipele formate din cate 14 concurenti fiecare, echipe cu care vor merge mai departe in etapa “Confruntarilor”. Decizia de a apasa butonul si de a intoarce scaunul a fost extrem de dificila. Vocile care concureaza pentru titlul suprem i-au lasat de multe ori masca pe cei patru antrenori prin calitatea, timbrul, ambitusul sau originalitatea lor. Pe scena de la “Vocea Romanie” s-au prezentat de aceasta data si artisti care fac deja parte din peisajul muzical romanesc, si asta pentru ca show-ul de la ProTV este pentru fiecare sansa de a urca o treapta importanta in cariera si de a lucra cu cei mai buni oameni de pe piata muzicala.

S-au prezentat in fata juriului la “Auditiile pe nevazute” Tibi Scobiola, Dalma – pe care telespectatorii ProTV au putut sa o vada si sa o asculte si la “Land of Jokes”, David Bryan, solistul trupei Hotel FM, castigatorii selectiei nationale Eurovision 2011, Elena Vasile, solista trupei Electric Fance, Cristi Nistor, cunoscut publicului datorita piesei “Coji de portocala”, Monica Odagiu, fosta componenta a trupei “Lala Band” si sora Anei Odagiu, concurenta in sezonul trecut, dar si concurenti aflati la inceput de cariera, care au un potential vocal extraordinar, gata sa fie descoperit, produs si promovat de unul din cei patru antrenori. Printre concurenti, s-au numarat si fosti participanti la primul sau al doilea sezon “Romanii au talent”, printre care Silviu Pasca sau Cristina Bondoc.

Pe scena show-ului de la ProTV s-au prezentat concurenti cu varste cuprinse intre 13 si 57 de ani, fiecare cu speranta de a merge mai departe. Antrenorii au fost mai mult decat multumiti de vocile descoperite si nu de putine ori s-a intamplat ca toate cele patru scaune sa se intoarca. Ba mai mult, au fost voci care i-au determinat pe cei patru sa aplaude nu doar in picioare, ci in picioare pe scaune. In conditiile unei asemenea concurente, si lupta pentru a-si castiga concurentul preferat in echipa a fost dura si fiecare antrenor a apelat la toate atuu-rile pentru a-l convinge, iar dialogurile dintre ei sunt pe cat de acide, pe atat de simpatice.

Horia Brenciu a ramas in picioarele goale atunci cand una dintre concurente a cantat desculta si asta pentru a o convinge sa faca parte din echipa lui. Loredana a facut deja cateva propuneri de colaborari pentru concertul pe care il va sustine in noiembrie la Sala Palatului, iar Smiley si Marius Moga au lansat invitatii in studio.
Pavel Bartos, prezentatorul show-ului, si-a facut si el aparitia de cateva ori pe scena. “In timpul “Auditiilor pe nevazute” eu ma aflu in cabina sustinatorilor si stau de vorba cu prietenii, familia, apropiatii celor de pe scena. De data asta am facut scurte vizite colegilor antrenori atunci cand spiritele erau mai incinse si am incercat chiar sa vad cate scaune reusesc sa intorc cu vocea mea. Am aflat. Nici unul! Dar cu asemenea concurenti, nu-i de mirare!”, a povestit Pavel.

In cele patru zile de filmari nu au lipsit nici concurentii primului sezon. Stefan Stan, Cristian Sanda, Iuliana Puschila, Dragos Chircu, Oana Brutaru, Daniel Max Dragomir, Robert Patai, Irina Tanase, Vlad Gliga, Alina Toma, cu totii aflindu-se in platoul de la “Vocea Romaniei” pentru a-si sustine antrenorii si pentru a-i urmari pe noii concurenti.

Lupta pentru premiul de 100.000 de euro si titlul de “Vocea Romaniei” va fi pe cat de grea, pe atat de frumoasa si spectaculoasa. “Nivelul vocilor din acest sezon a crescut si mai mult. Ne-a fost foarte dificil sa alegem, dar cu toate astea show-ul va fi unul ne-bun!!”, a declarat Smiley. “Acum urmeaza multa munca. Voi incerca sa le insuflu concurentilor mei dorinta de a castiga si vom stabili o tinta cat mai inalta, pentru ca asta este secretul performantei”, a mai adaugat si Loredana.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.