Vocea României: Concurenții se pregătesc de etapa Confruntărilor

Vineri s–au încheiat audițiile pe nevăzute de la Vocea României. După șapte ediții pline de emoție, adrenalină, energie și suspans, antrenorii au câte 14 concurenți excepționali în fiecare echipă, care se pregătesc deja de următoarea etapă a competiției, Confruntările.

Atmosfera a fost extraordinară în ultima rundă de audiții pe nevăzute, concurenții au făcut un adevărat spectacol pe scenă și s-au bucurat de momentele prezentate, iar Tudor, Smiley, Lori și Despot și-au completat echipele cu voci pline de culoare și expresivitate și sunt gata pentru următoarea etapă a competiției. Pavel Bartoș a fost într-o formă de zile mari și a adus distracția din culise în casele tuturor telespectatorilor.

Tudor și-a completat vineri echipa cu doi concurenți cu voci senzaționale: Raluca Ursu și Stelian Ailincăi. Raluca a cântat melodia Issues, a fost o apariție splendidă pe scenă, cu luminozitate în privire și un timbru vocal special. Stelian a cucerit antrenorii cu interpretarea sensibilă și elegantă a piesei The man who can’t be moved și a impresionat cu forța sa artistică.

Cristian Prăjescu și Iuliana Popa s-au alăturat echipei Smiley. Cristian a cântat piesa She’s out of my life, iar performanța lui i-a unit pe antrenori. Concurentul a demonstrat că are o voce cu o culoare timbrală extrem de frumoasă și a primit aplauze din partea publicului. Iuliana a interpretat vineri melodia Summertime, iar antrenorii au luptat cu toate armele pentru ea, fiind fascinați de calitățile ei vocale incredibile.

Și Lori a adus vineri în echipa sa încă două concurente: Camelia Farcaș și Lavinia Lăcătuș. Antrenorii s-au bucurat de alegerea muzicală a Cameliei, piesa Sign of the times, și i-au apreciat timbrul vocal plin de emoție și acuratețe. Lavinia a cântat melodia Mercy într-o manieră proprie, cu influențe jazz.

La finalul ultimei runde de audiții pe nevăzute, Despot și-a completat echipa cu Valentin Poienariu și Doina Spătaru. Valentin a cântat fabulos melodia You are so beautiful și a demonstrat că la numai 17 ani are o voce extrem de matură, declarând că visul lui de când era mic a fost acela de a cânta pe scena Vocea României. Doina a interpretat formidabil piesa Stop, impunându-se printr-o tehnică extrem de controlată și a reușit să ridice publicul în picioare.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență, de la 21.09, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2.1 milioane de români.

Ultima rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 9.9 puncte de rating și 28.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.7 puncte de rating și 16.2% share.

Echipele sunt complete, iar vinerea viitoare, de la 20.30, dăm sunetul mai tare în prima ediție a Confruntărilor de la Vocea României.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.