„Vocea Romaniei” caută concurenţi. Vezi aici programul preselecţiilor pentru noul sezon

Vocea Romaniei se intoarce in aceasta toamna la ProTV si da startul cautarilor pentru urmatoarele vedete ale industriei muzicale romanesti.

Vocea Romaniei caută concurenţi. Vezi aici programul preselecţiilor pentru noul sezonCaravana “Vocea Romaniei” porneste la drum la inceputul lunii iunie, in cautarea noilor voci care sa-i dea pe spate atat pe cei patru antrenori, cat si pe cei din fata televizoarelor.

Astfel, sunt asteptati la preselectiile care vor avea loc in intreaga tara toti cei care sunt increzatori ca pot ridica in picioare o sala intreaga si pot intoarce faimoasele scaune ale antrenorilor in cateva clipe.

Fiecare concurent va avea sansa sa demonstreze ca are ingredientele de succes pentru a deveni Vocea Romaniei, un titlul atat de ravnit, care inseamna mai mult decat simpla castigare a unui concurs: inseamna sansa unica de a incepe construirea unei cariere adevarate.

Caravana „Vocea Romaniei” ajunge in urmatoarele orase:

 Cluj-Napoca – 8 iunie, Hotel Golden Tulip Ana Dome, Iasi – 15 iunie, Hotel Unirea, Timisoara – 22 iunie, Hotel Continental, Bucuresti – 28 si 29 iunie, Hotel Phoenicia, Constanta – 13 iulie, Hotel IBIS

In toate orasele inscrierile vor incepe la ora 10.00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.