Vocea Romaniei: Care sunt concurentii calificati in finala

Titlul suprem e din ce in ce mai aproape, iar visul unuia dintre concurenti este pe cale sa devina realitate! Marea finala de la VOCEA ROMANIEI este joi, pe 26 decembrie, de la 20.30, la ProTV.

Adrian Nour din echipa Smiley merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Claudia Iuga a strans doar 33%. Smiley a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

Sanziana Nicolae din echipa Moga merge mai departe in finala, dupa ce a primit 63% din voturile publicului, in timp ce Jovana Milovanovic a strans doar 37%. Moga a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

Mihai Chitu din echipa Brenciu merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Ana Maria Mirica a strans doar 33%. Brenciu a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

Marius Marin din echipa Loredana merge mai departe in finala, dupa ce a primit 64% din voturile publicului, in timp ce Muneer a strans doar 36%. Loredana a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

Marea finala de la VOCEA ROMANIEI este joi, pe 26 decembrie, de la 20.30, la ProTV. Marius Marin, Mihai Chitu, Sanziana Nicolae sau Adrian Nour – cine va castiga anul acesta?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.