Vocea României. 8 concurenţi merg mai departe, 3 dintre ei au ridicat juraţii în picioare GALERIE FOTO

A trecut încă o seară de vineri pe care românii au ales să o petreacă în compania antrenorilor de la Vocea României și să descopere alături de ei noi voci care pornesc în călătoria spre marele trofeu. Și de această dată surprizele s-au ținut lanț și au ținut în fața televizoarelor pe întreg parcursul emisiunii peste 2 milioane de oameni. Minutul de aur, de la 22.37, a strâns în fața micilor ecrane peste 2.600.000 de telespectatori, de peste două ori mai mulți decât numărul telespectatorilor care urmăreau Antena 1 în același minut.

Ediția Vocea României cu numărul patru a întregistrat 14.5 puncte de rating și 31.2% share în intervalul de difuzare 20.30 – 22.51, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Locul doi a fost ocupat de Antena 1 cu 9.3 puncte de rating și 19.9% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 11.9 puncte de rating și 23.1%  share, pe când Antena 1 a înregistrat o audiență medie de 8.2 puncte de rating și 15.8% share. La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 11.3  puncte de rating și 21.6% share, iar pe locul secund Antena 1 cu 7.5 puncte de rating și 14.3% share.

Momente frumoase, de generozitate între antrenori

Un alt episod al audițiilor pe nevăzute a scos la lumină noi voci care au impresionat antrenorii prin putere și interpretare. Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă au descoperit noi concurenți pentru care s-au luptat ca să îi atragă în echipa lor.

Replici de genul: „Îmi place să mă bat cu Smiley în seara asta!”, „Shes a catch” sau „Mi-a rămas îmbrățișarea pe piept” au dat startul serii. Emilia Mușală, concurenta care a stârnit aceste reacții i-a cucerit pe Smiley și pe Tudor cu interpretarea sa a celebrei piese I will always love you.  Când s-au întors scaunele și au văzut look-ul Emiliei, antrenorii au început să se bată în subînțelesuri. Marius Moga a fost cel care a oferit răspunsul la dilema alegerii între cei doi: „Pe unul îl iei de antrenor, pe unul bărbat”, însă Emilia l-a ales doar pe Smiley, ca antrenor.

Intrepretarea lui Vlad Cireșan a piesei Billy Jean nu a reușit să convingă antrenorii să îi acorde o șansă în concurs, însă l-a inspirat pe Smiley să se ridice din scaun și să facă moon walk în mijlocul scenei de la Vocea.

Popa Diana a intrat în scenă cu emoții, însă când a început să cânte varianta jazz a piesei Candy Man, Loredana a fost cucerită pe loc și i-a oferit un loc în echipa ei. Referitor la notele înalte pe care le-a atins, Tudor i-a spus: „Te-ai dus și nu te-ai mai oprit și la Loredana în echipă ai nimerit.”

Alina Dogaru a uimit antrenorii cu puterea ei de a atinge notele înalte, reușind să întoarcă toate cele patru scaune cu piesa Not that kind. Replici savuroase au fost folosite de antrenori pentru a o convinge pe Alina să vină în echipă, însă în cele din urme câștigătorul a fost Marius Moga.

Andrei Cheteleș a adus pe scenă o voce gravă, prinsă într-un trup firav. Piesa Feeling Good pe care a ales să o cânte a fost o alegere foarte bună care l-a pus în valoare și i-a adus un loc în echipa Loredanei. Pe lângă vocea lui specială, antrenorii au descoperit un adevărat personaj în momentul în care s-au întors: o combinație între Sean Penn și Tom Jones, care a făcut-o pe Loredana să sară în sus de bucurie și să exclame: „Ce bine îmi pare că m-am întors!”

Andreea Avarvari a luat scena cu asalt și a interpretat piesa When love takes over, care l-a convins pe Tudor că merită un loc lângă el în drumul spre marele trofeu. Când s-au întors scaunele, Smiley a recunoscut-o pe Andreea care cântă alături de el în trupă, iar înainte a cântat cu Loredana.

Și în această ediție telespectatorii au fost puși în locul antrenorilor și cortina a ținut ascuns un nou concurent până în ultimul moment. De data aceasta Larisa Mihăieș a întors scaunele antrenorilor unul după altul cu piesa Ploaia de la Cargo. Replicile antrenorilor, dar și răspunsurile ei tăioase i-au șocat pe antrenori și i-au făcut să aprecieze că în spatele cortinei nu se află doar o voce bună ci și o personalitate puternică. Tudor i-a recitat Larisei câteva versuri din Shakespeare și a ieșit câștigător.

Vocea cu semnătură a Robertei Radu a reușit să redea trăirile piesei Temptation, mai bine decât Diana Krall însăși, după cum a afirmat Loredana. Bătălia pentru ea a adus în scenă arme devenite deja celebre pentru cucerirea concurenților, Marius Moga declarând – „Orice armă îi bună atunci când vrei să câștigi un concurent”, cu un accent moldovenesc. Însă accentul i-a fost de folos Loredanei de această dată deoarece Georgiana a ales să facă parte din echipa ei.

Ultima concurentă care a pășit pe scenă a fost Brigitta Balogh, care a reușit să stârnească un adevărat exercițiu de bunătate între cei patru antrenori.  Piesa Listen pe care a interpretat-o perfect i-a facut pe cei patru să se întoarcă în același timp și să o aplaude în picioare la finalul melodiei. Momentul deciziei nu a fost deloc ușor, deoarece antrenorii o sfătuiau cu argumente să mearga la celălalt în echipă, o generozitate care nu a durat mult. La final a ales să meagă în echipa lui Marius cu toate că Tudor i-a spus: „Vreau sa câștig Vocea din primul sezon și cred că pot să o fac cu tine!”

La finalul celei de-a patra ediții Loredana are în echipă șase concurenți, Tudor are opt iar Smiley și Marius Moga sunt la egalitate cu câte nouă concurenți.

Vom afla în următoarele 3 ediții de audiții pe nevăzute cine sunt norocoșii concurenți care vor completa echipele antrenorilor și vor merge în etapa duelurilor, în fiecare vineri de la 20.30.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.