Viorel Lis are cruce in cimitirul Sapanta

Dupa ce s-au amuzat la “Happy Hour” intrand in pielea unor personaje celebre, precum Cezar si Cleopatra, Spiderman si Wonder Woman sau familia Addams, Oana si Viorel Lis au primit cu umor invitatia echipei “Happy Hour” de a face o vizita pana in Maramures, la vestitul cimitir Sapanta.

Imbarcati intr-un vagon de lux, cu dus si cuseta, Oana si Viorel au strabatut tara de la un capat la altul si au mers pret de 13 ore pentru o vizita care se anunta a fi una de pomina. Costumati in asistenti de controlor, cei doi au compostat bilete in tren, s-au plimbat si s-au imprietenit cu calatorii, ba chiar au primit si dedicatii muzicale din partea maramuresenilor.

Telespectatorii Pro Tv vor putea vedea in editia de miercuri cum s-au distrat pe drum Oana si Viorel Lis, dar si cum s-au echipat pentru lungul drum si ce provizii si-au facut. Insa bomboana de pe coliva e vizita in cimitirul Sapanta, acolo unde fostul edil a constatat, cu mult umor de altfel, ca are o cruce in stilul foarte cunoscut si hazliu al locului. Cei care nu vor rata miercuri la Pro Tv emisiunea lui Catalin Maruta vor vedea cum s-a amuzat Viorel Lis de toata aceasta situatie, cu cat umor a tratat toata intamplarea pusa la cale de echipa “Happy Hour” si ce reactie a avut cand a citit epitaful scris cu mult haz pe crucea realizata, in doar sase zile, de un maestru popular al locului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.