VIDEO O căţeluşă a adoptat un pui de căprioară

pui de căprioară

Un pui de căprioară ajuns în grija autorităţilor din Buzău a fost adoptat de o căţeluşă şi se hrăneşte acum sugând de la aceasta, alături de puiul de câine.

Un pui de căprioară ajuns zilele trecute în grija autorităţilor locale din Buzău după ce un trecător l-a observat singur în parcul Crâng din municipiu şi a crezut că este abandonat a fost predat în grija AJVPS Buzău pentru a fi trimis în Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice de la Focşani.

Odată ajuns în curtea AJVPS, puiul de căprioară a fost adoptat de o căţeluşă cu pui, care i-a permis acestuia să sugă lapte alături de puiul ei.

Viceprimarul municipiului Buzău, Ionuţ Apostu, a postat, joi, pe Facebook un filmuleţ în care se vede cum puiul de căprioară se hrăneşte de la „mama” lui adoptivă, alături de noul său „frate”.

„Uneori supravieţuirea capătă nuanţe incredibile! Dacă cei mai mulţi nu dădeau nicio şansă la viaţă puiuţului de căprioară găsit în Crâng, graţie unor oameni cu suflet mare de la AJVPS Buzău, puiul a fost preluat în menajeria lor alături de celelalte animale, şi, aproape de neimaginat, a fost adoptat de o căţeluşă alături de puii ei! Imaginile vorbesc de la sine! Am încercat să ducem puiul la Centrul de Reabilitare a Faunei Sălbatice de la Focşani, însă ne-a fost comunicat că este prea mic şi nu au posibilităţi de îngrijire! Iată însă că dragostea de mamă depăşeşte orice bariere chiar şi în lumea necuvântătoarelor!”, a scris Apostu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.