VIDEO Fulgy de la Clejani arde bancnote în direct

fulgy

Este delfinul lor. Este chiar Manole Dan Constantin Fulgeraș, zis Fulgy, fiul celebrilor Viorica și Ioniță de la Clejani.

Are 23 de ani, mai multe dosare penale și câteva internări în clinici de psihiatrie sau de dezintoxicare anti-drog – este prezentarea făcută de Ziariştii.com.

Ultima lui „ispravă” îi poate aduce un nou dosar penal: a ars o bancnotă de 100 de lei, extrasă dintr-un teanc consistent. Țopârlanul a ținut să se laude cu faptul că are bani cu nemiluita, nu ca „toți săracii”.

Proaspăt externat dintr-o clinică de reabilitare după o cădere psihică, Fulgy s-a lăudat că e plin de bani. Aflat într-un restaurant din București, fiul Clejanilor a scos un fișic gros de bani și a dat foc unei bancnote de 100 de lei, cu o brichetă. El a transmis totul într-un live pe canalul său de YouTube, încercând să demonstreze că nu pune preț pe bani, pentru că s-a născut cu bani.

Monologul arogantei bezadele este specific unui meltean descreierat, lipsit de educație:

  • „Deci, sunt într-un restaurant public. Vreau să văd și eu cine-mi trimite și mie… uite, vreau să văd cine-mi trimite și mie atâta cât dau eu foc acuma… cine-mi trimite și mie atâta… Sunt la restaurant… îl las să ardă… Sunt la restaurant și e pe dos… Bancnota asta – gata cu ea. Miroase urât și nu vreau să supăr lumea, să deranjez. Da’ bancnota asta, gata, nu mai e.”
  • „Vreau să-mi dați și mie un milion, care vă simțiți în stare. Nu vreau să deranjez lumea pe aici, pe la restaurantul meu.”
  • „Uite ce înseamnă banii pentru mine, oameni buni! Iar bani mulți – eu nu umblu cu bani mulți la mine, că am pe card bani mulți. Uitați ce înseamnă banii pentru mine! Așa că două milioane șase sute ai voștri nu mă încântă.”
  • „Ştiu că e urât gestul ce l-am făcut acum, da’ nu e problemă. Are balta peşte. Am pe card mulţi bani. Am bani de vă îngrop. Am bani mulţi. Am pierdut la cazino foarte mulţi bani.”
  • „Vorbiți cu mine de bani?! Păi, tricoul asta e cât salariu’ la mulţi.”
  • „Eu nu dau șpagă la chelner 100 de lei. Eu las câte 5-6 milioane. Mai rău ca Giovanni Becali, care dacă îl sun îmi răspunde la telefon.”
  • „Nu știți din ce familie provin? Vorbiți cu mine de bani, care eu am bani de când m-am născut?! Pe card am 6 zerouri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.