VIDEO Florin Salam a devenit şeful Clanului Sportivilor

florin salam

Florin Salam a revenit în anturajul lui Mircea Nebunu, ba chiar l-a adus și pe Alex Velea să cânt,e la botezul fiului șefului Clanului Sportivilor. În schimb, Mircea Nebunu îi asigură protecția.

Florin Salam a pornit un scandal cu maneliștii care postează imagini pe conturile de socializare în care își arată bogăția sau teancurile de bani.

Deși nu a nominalizat pe nimeni, Dani Mocanu și Tzancă Uraganu s-au simțit vizați și au ripostat.

”Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu… Sunt prea simțit să vorbesc de cineva… Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut…

Mi-e milă de voi… mă jur cu foc. Vă arăt 50 de lei… Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile… Vă pup!… Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a spus Florin Salam, într-un live pe o rețea de socializare.

Florin Salam a postat ulterior o melodie pe care o cântă împreună cu Tzancă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.