Victor Ponta despre telefonul cu taci-Crin, la Serviciul Român de Comedie

• Miercuri, 6 martie, de la 20.30, când la ProTv debutează cel de-al VIII-lea sezon al show-ului

Prim-ministrul României, Victor Ponta, deschide lista invitaţilor de calibru din noul sezon al emisiunii Serviciul Român de Comedie, care revine la ProTv din 6 martie, de la 20.30. Aflat alături de gazda show-ului, Toni Grecu, premierul va vorbi despre pasiunile sale, printre care se numără şi baschetul, despre modul în care preferă să-şi petreacă puţinul timp liber, dar şi despre felul în care luptă cu kilogramele în plus, sub atenta supraveghere a soţiei lui, Daciana. Întrebat care este mâncarea preferată, prim-ministrul a răspuns: „De când mă ţine Daciana la cură, îmi place să mănânc orice”.

Nelipsite vor fi şi bancurile despre politicieni şi, la invitaţia gazdei emisiunii, Victor Ponta va dezvălui un banc pe care-l ştie despre el, potrivit căruia şi-a luat telefon de ultimă generaţie, cu taci-Crin. Dezbătută într-o manieră emblematică pentru Serviciul Român de Comedie va fi şi problema cărnii de cal, vândută drept carne de vită.

Totodată, invitatul lui Toni Grecu a dezvăluit că singurul film pe care l-a văzut de două ori în ultima vreme este „Viaţa lui Pi”. Ce va răspunde şeful Guvernului atunci când va fi întrebat cu cine ar vrea să fie în derivă, pe ocean, dintre politicienii români, telespectatorii ProTv vor afla urmărind prima ediţie din noul sezon al Serviciului Român de Comedie, difuzată de ProTv pe 6 martie, de la 20.30.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.