Veveritele lui Maruta si prezentatoarele Stirilor ProTv de la ora 13.00 lanseaza noul sezon al emisiunii “Weekend cu Monica Dascalu”

•  Monica Dascaluse intoarce din aceasta saptamana cu un nou sezon al emisiunii “Weekend cu Monica Dascalu

 

Ne pregatim de primavara alaturi de invitatii nostri, cu subiecte frumoase si surprize. Va fi o perioada speciala pentru noi, mai ales ca in aceasta parte a anului 2013 vom avea aniversarea noastra, a ProTv International, de 13 ani, spune Monica Dascalu, care in prima editie, pe 2 februarie, de la ora 17.30, le va introduce romanilor din afara tarii pe noile prezentatatoare ale Stirilor ProTv de la ora 13.00 – Diana Enache si Alexandra Stoian. Fetele vor povesti in platoul emisiunii despre experienta lor de pana acum, despre cum au primit propunerea  si cum a fost acomodarea din aceste saptamani la pupitrul Stirilor. Ce program au in afara redactiei, ce hobby-uri si ce sporturi practica sunt doar cateva dintre intrebarile la care Monica va primi raspunsuri de la cele doua invitate.

Duminica, de la aceeasi ora, o alta pereche de fete frumoase vin la intalnirea cu Monica, mai ales ca au multe lucruri interesante de povestit despre planurile lor din acest an: Veveritele lui Maruta.  Talentate, pline de viata, muncitoare si urmarite la emisiunea Happy Hour, Alina Chinie si Madalina Petre  sunt cunoscute si ca trupa RedBlonde si canta impreuna de multi ani. Asa ca au multe de povestit atat din cadrul emisiunii Happy Hour, unde pe langa faptul ca se ocupa de alegerea sau crearea temelor muzicale pentru invitati, participa si la farse, ajutandu-l pe Maruta sa-si surprinda telespectatorii.

Dar fetele pregatesc si o surpriza de proportii in ceea ce priveste cariera muzicala. Despre ce este vorba, romanii din toata lumea vor afla duminica, de la 17.30, la ProTv International.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.