Vedetele vin să sprijine oamenii obișnuiți cu destine tulburătoare, la AM CEVA SĂ-ŢI SPUN

Joi seara, de la ora 20.30, la Antena 1,Vedetele vin să sprijine oamenii obișnuiți cu destine tulburătoare, la “Am ceva să-ți spun”

Sonia Simionov va aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 noi povești de viață extraordinare și oameni speciali care au trecut prin experiențe incredibile. Una dintre cele mai emoționante povești care va fi spusă aici îi aparține Anei Maria, o tânără cu un destin crunt. Aceasta va veni la “Am ceva să-ți spun”, ca să-i mulțumească soțului ei, Andrei, pentru că se a&ă lângă ea în lupta cu o boală necruțătoare, dar și pentru a-i mărturisi că-l va iubi pentru totdeauna.

IMG_6034În demersul ei, AnaMaria a fost sprijinită de Alina Eremia, vedeta arătându-se profund impresionată de povestea tinerei familii.

“Mă bucur enorm că am luat parte la cea de-a doua ediție a emisiunii “Am ceva să spun” și că i-am cunoscut pe Ana Maria și soțul ei. M-a emoționat mult povestea lor. Ana Maria și Andrei sunt cel mai bun exemplu că iubirea adevărată vindecă răni iș face minuni”, spune Alina Eremia.

Vedetele vin la “Am ceva să-ți spun” nu doar ca să sprijine oamenii obișnuiți, în încercarea lor de a-și rezolva o problemă de suflet, ci și ca să-și spună propria poveste. Este și cazul luptătorului K1 Cătălin Moroșanu.

Mai emoționat ca niciodată, acesta vine în platoul emisiunii moderate de copyright Gabriela Arsenie-Antena1_210915_Am ceva sa-ti spun_0026Sonia Simionov să povestească cele mai frumoase și dureroase amintiri din copilărie și să-i spună mamei sale ce nu i-a mărturisit niciodată: că o iubește.

Care sunt celelalte tulburătoare povești care vor fi spuse aici și ce alte vedete vin să-i sprijine pe protagoniștii acestora, telespectatori Antenei 1 vor descoperi joi, 8 octombrie, de la ora 20.30, numai la “Am ceva să-ți spun”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.