Vedetele ACASA spun “Iti multumesc” in clipul aniversar , filmat impreuna cu Directia 5

Astazi, pe 2 februarie Ioana Maria Moldovan, Dan Cruceru, Cabral si Andreea Ibacka, Mircea Solcanu, Anca Vereanu, Elena Lasconi, Adela Popescu, Radu Valcan, Diana Dumitrescu, Nicoleta Luciu, Criss, Vlad, Alina Eremia, Dorian Popa si Marius Nita spun “Iti multumesc” in clipul aniversar ACASA, pe care l-au filmat impreuna cu membrii trupei Directia 5.
image

Ioana Maria Moldovan (“Povestiri adevarate”): “ACASA este una dintre cele mai frumoase povesti adevarate care pentru mine a inceput in urma cu aproape 9 ani. ACASA am crescut, m-am maturizat, m-am implinit ca om, personal si profesional. ACASA inseamna oameni dragi. Fiecare zi ACASA e o noua provocare!”

Dan Cruceru (“Povestiri adevarate”): “ACASA este oaza mea de liniste. ACASA inseamna familie, inseamna acele persoane dragi care te iubesc neconditionat si care ti-ar da totul fara sa te intrebe macar daca ai nevoie de ceva”
image

Cabral (“Povestiri de noapte”): “ACASA inseamna o gasca mare de prieteni, unul mai diliu decat altul, adusi impreuna sa faca un program de televiziune. Ce iese… se poate vedea. Zilnic. :)”

Elena Lasconi (“Dincolo de Povestiri”) : “ACASA este locul in care pot sa fac exclusiv ce-mi place, in care lucrez cu oameni faini. Chiar ma simt in elementul meu. Ca acasa.”

Adela Popescu (“O noua viata”): “ACASA este locul in care viata mi-a demonstrat ca pot primi mai mult decat mi-am imaginat. ACASA am invatat ce inseamna responsabilitatea, am invatat ca poti fi foarte fericit muncind foarte mult, am invatat sa fiu recunoascatoare pentru sansa care mi s-a oferit si am invatat o meserie, pur si simplu.”
image

Radu Valcan (“O noua viata”): “ACASA mi-a oferit sansa de a ma dezvolta profesional si personal. ACASA mi-a adus experienta, oameni noi, responsabilitate si stabilitate.”

Andreea Ibacka (“Regina”) : “Pot spune ca ACASA a fost un refugiu frumos pentru mine in ultimii 7 ani. Aici am construit povesti frumoase, am invatat, am crescut, am venit la munca cu zambetul pe buze si tot de aici am plecat spre casa cu satisfactia lucrului bine facut.”

Alina Eremia (“O noua viata”): “Pentru mine, postul ACASA este noua familie, pentru ca aici se va difuza telenovela O noua viata. Ma bucur ca fac si eu parte din marea familie ACASA, unde intalnesti oameni minunati, dedicati”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.