Vaya con Dios intră-n hora românească

iuliana tudor_sept 2014_foto Marius BaraganPrima ediţie O dată-n viaţă din acest sezon marchează o premieră: o vedetă internaţională acceptă provocarea Iulianei Tudor. Emisiunea se difuzează în direct vineri, 3 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

Iuliana Tudor începe în forţă noul sezon al emisiunii pe care o prezintă la TVR 1 de şapte ani încoace. Convinsă că folclorul românesc poate trece de barierele limbii, că dansurile noastre tradiţionale pot încinge călcâiele oricărui iubitor de muzică, vedeta TVR a invitat, pentru ediţia ce deschide sezonul de toamnă O dată-n viaţă, o trupă de talie mondială, Vaya con Dios. Emisiunea poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Telespectatorii vor avea ocazia, pe 3 octombrie, de a o vedea pe frumoasa solistă belgiană Dani Klein jucând şi simţind româneşte, pe ritmurile muzicii noastre populare, dar şi cântând live unul dintre şlagărele propriului repertoriu, pe scena O dată-n viaţă, acompaniată de inconfundabila Orchestră a Lăutarilor din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Aştept ediţia de lansare a sezonului 14 ca şi când ar fi prima emisie! Cu emoţii, dar şi cu satisfacţia de a marca o altă premieră pentru noi, iar pentru telespectatori – o întâlnire specială. Sunt fericită că am reuşit să aduc în platoul O dată-n viaţă un artist valoros al planetei, Vaya con Dios! Este muzica adolescenţei mele, ştiam aproape toate textele lor, iar vocea lui Dani Klein este, indiscutabil, unică. Personal, e un vis împlinit! Pentru O dată-n viaţă – încă o premieră. Iar pentru publicul nostru, un show ce nu trebuie ratat, vineri, 3 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1″, este pariul Iulianei Tudor, înainte de prima ediţie.

Un program gândit de îndrăgitul om de televiziune Titus Munteanu, O dată-n viaţă păstrează, şi în acest sezon, reţeta consacrată: cei mai iubiţi interpreţi de folclor fac duete remarcabile cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii. Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, asigură acompaniamentul emisiunii, iar personajele Floarea şi Gheorghe – actorii Maria Buză şi Marius Rizea – ne înveselesc cu momentele lor de umor. Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie fiind prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.