Vacanta in Austria: Papadopol a vorbit cu fiica lui in germana

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, impreuna cu fiica lor, Ruxandra, s-au intors dintr-o frumoasa vacanta de sarbatori petrecuta in orasul Baden din Austria. Cei doi vor reincepe de luni filmarile pentru serialul de epoca “Aniela”, care revine din 25 ianuarie ACASA, de luni pana joi, de la ora 20.30.

In aceasta vacanta, Papadopol a avut ocazia mai mult ca oricand sa vorbeasca cu fiica lui in limba germana:

Eu am inceput de cateva luni sa vorbesc cu Ruxandra in limba germana, asa ca aceasta vacanta in Austria a venit la momentul potrivit. E bine ca un copil sa asocieze un parinte cu o anumita limba straina. Astfel, ea ii raspunde Ioanei in romana si mie in germana. Nu stiu atat de bine limba germana, dar stiu suficient cat sa vorbesc cu fiica mea pana la un nivel de scoala generala, sper si imi doresc ca la un moment dat sa ma intreaca. A primit si de la Mos Craciun carti si dvd-uri in limba germana, o sa ii luam si desenele animate in limba germana”.

Dupa ce l-au primit pe Mos Craciun, care a venit anul acesta cu multe cadouri, pe 26 decembrie, Ioana si Alexandru au plecat cu masina spre Austria:

Am innoptat la Arad, pentru ca un drum direct Bucuresti –Baden ar fi fost prea greu pentru Ruxandra. Am facut 6 ore pana la Arad si cam tot atat pana in Baden. Ruxandra s-a comportat exemplar pe drum, dar bineinteles ca asta si datorita faptului ca are o mama foarte distractiva, am cantat si ne-am jucat o gramada… Ajunsi acolo am incercat sa ne facem un program in functie de programul Ruxandrei, ea doarme si mananca la anumite ore.

Ne-am rasfatat in SPA-urile de acolo si ne-am plimbat in acest orasel de provincie, care a fost o alegere perfecta, din punctul nostru de vedere. Ce am facut aproape zilnic vacanta asta – ne-am comandat tot felul de delicii culinare de la roomservice in timp ce Ruxandra dormea”, marturiseste Ioana.

Au facut cumparaturi la Viena si le-au trimis prin posta

Ioana a dus-o pe Ruxandra pentru prima oara la piscina:

Am mers la o piscina pentru copii pana in 3 ani, mai era una pentru adulti, cu apa termala, in care eu sincer nu am intrat, pentru ca Ruxandra a stat numai lipita de mine. Aceasta piscina era afara si din ce spune Alexandru era foarte relaxanta”, adauga interpreta Artei din serialul “Aniela”.

Familia Papadopol a facut un popas si la Viena, de unde Ioana si-a cumparat atat de multe lucruri, incat nu au avut loc in masina, astfel ca le-a trimis in tara prin posta:

Bineinteles ca nu poti trece prin Viena si sa nu faci si ceva cumparaturi, asa ca ne-am mai achizitionat niste haine, carti, dvd-uri, si eu mi-am gasit toate albumele Madonnei pe care nu le aveam, acum cred ca pot sa ma consider o fana adevarata. Ne-am luat chiar prea multe lucruri, asa ca nu au mai avut loc in masina si le-am trimis pachet prin posta”.

La intoarcere, in drum spre Bucuresti, s-au oprit cateva zile si la bunicii Ruxandrei din Sibiu: “Acolo este un loc special, unde eu ma simt extrem de bine”, adauga Ioana.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.